Vedete internationale

#viata sociala presedinti #vedete extern #showbiz #vladimir putin #barack obama

Incredibil! Vietile secrete ale lui Putin si Obama

Conduc lumea, dar sunt, in definitiv, oameni obisnuiti, cu slabiciuni pe care probabil si-ar fi dorit sa nu le afle nimeni. Vladimir Putin si Barack Obama sunt acum cei mai puternici oameni ai Planetei, dar in adolescenta lor au fost niste pusti rebeli, greu de controlat.

 

Putin, intragostit de The Beatles si de muzica rock

Sursa foto: 3la10mii.ro

Vladimir Putin pare un dur lipsit de sentimente. Adevarul nu este departe de aparente. Liderul de la Kremlin are centura neagra la judo si la karate kyokushin si a fost campion la arte martiale in adolescenta. A invatat la unul dintre cele mai prestigioase licee, acolo unde majoritatea elevilor aveau 10 pe linie.

Dincolo de a fi un tocilar in adevaratul sens al cuvantului, Putin a fost si un tanar rebel cucerit de moda timpului sau. Presedintele rus a lucrat la postul de radio al liceului, unde punea muzica de la The Beatles si alte trupe rock occidentale, scrie Mediafax. Cu toate acestea, era destul de serios. "Nu obisnuia sa piarda timpul cu prostii. Facea ce ii spuneam. Era foarte tacut si gandea foarte mult. Facea totul bine", a povestit una dintre fostele profesoare ale presedintelui rus, citata de Mediafax.

Sursa foto: bmwclub.ru

Asa se face ca inca de la 16 ani, Putin si-a dorit sa se inroleze in KGB, insa a fost refuzat, asa ca atunci cand a terminat liceul a dat la Drept tocmai pentru a putea face parte din organizatie.

CITESTE SI:

Teroare la Paris. Au fost luati cel putin 10 ostatici si s-au auzit focuri de arma
Incredibil! Uite cum arata mancarea de la fast-food daca o tii doi ani pe un raft
A uitat de Mihaela! Uite cum arata femeia cu care si-a petrecut Dani Otil vacanta

 


Obama copia temele de la colegi

Sursa foto: 3la10mii.ro

Iar daca Vladimir Putin a fost un elev eminent, Barack Obama s-a numarat printre cei mediocri. Fostii colegi spun ca acesta copia notitele altora, pentru ca niciodata nu era atent la ore, iar in pauze copia temele. Dar era un scriitor bun si se descurca bine la teste. "Nu se pregatea... dar stia despre ce voia sa vorbeasca si se pricepea foarte bine sa o treaca pe hartie", spune un fost coleg, citat de Washington Post.

Sursa foto: radioscopic.podomatic.com

Barack Obama nu se numara printre elevii populari din scoala. In clasa a noua, Barack Obama avea doar doi prieteni de culoare cu care iesea in pauze. Vorbeau despre subiecte sociale, "cum ar fi daca aveam sa prindem vreodata un presedinte negru cat eram in viata. Niciunul dintre noi nu discuta daca am putea fi noi persoana aceea", isi aminteste Rik Smith, unul dintre cei doi prieteni.

Obama obisnuia sa bea bere intr-un loc izolat de munte, in timp ce asculta Aerosmith sau Stevie Wonder. Presedintele Statelor Unite nu a negat obiceiul sau de a fuma marijuana in tinerete, fapt confirmat si de fosti colegi de-ai sai.

Sursa foto: galleryhip.com, politeia.org.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului