Vedete internationale

#tragedie platorui filmare #detalii socante #alec baldwin

Detalii socante ies la iveala. Cum s-ar fi produs tragedia de pe platourile de filmare provocata de Alec Baldwin

Noi detalii socante ies la iveala in urma tragediei provocate pe platourile de filmare dupa ce actorul Alec Baldwin a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Surse din cadrul anchetei fac precizari socante. Se pare ca aceasta tragedie ar fi, de fapt, rezultatul unui sabotaj, spun aparatorii care o reprezinta pe Hannah Gutierrez-Reed.

 

Cea care a incarcat arma este armurierul Gutierrez-Reed. Acesta i-a spus lui Alec Baldwin ca arma este sigura in momentul in care i-a inmanat-o pentru repetitii. In schimb, intr-una dintre camerele revolverului se afla un glont letal.

Gutierrez-Reed este o tanara de 24 de ani care, potrivit presei americane, a mai provocat incidente legate de arme de foc la o productie anterioara, cu Nicholas Cage in rolul principal.

Avocatul tinerei, Jason Bowles, a declarat pentru postul american NBC ca Gutierrez-Reed a incarcat arma cu munitie dintr-o cutie de cartuse oarbe si ca nu stia sursa glontului responsabil pentru impuscatura fatala.

"Presupunem ca cineva trebuie sa fi pus munitia reala in acea cutie. Daca va ganditi bine, persoana care a pus glontul real in cutia cu cartuse oarbe trebuie sa fi avut intentia de a sabota lucrurile", a aratat Bowles.

Ulterior, intr-o discutie cu TMZ, avocatul a explicat de ce cutiile cu gloante oarbe sunt lasate nesupravegheate in timp ce armele sunt, in general, sub paza.

El a spus ca gloantele oarbe sunt considerate a nu fi periculoase, motiv pentru care nu sunt supravegheate in permanenta.

"Exista o perioada de timp, aproximativ intre orele 11.00 si 13.00 din acea zi, in care armele de foc au fost nesupravegheate si in care sabotajul ar fi putut avea loc", a estimat avocatul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare