Vedete internationale

#autopsie #par #michael jackson

Dezvaluiri socante au iesit la iveala din autopsia lui Michael Jackson: “Era doar piele si os”

Michael Jackson s-a stins din viata in urma cu 10 ani, dar acum au iesit la iveala detalii socant despre starea sa fizica, dupa ce a fost data publicitatii autopsia megastarului.

Potrivit unor documente obținute de presa, Michael Jackson avea in stomac, in momentul decesului, doar medicamente partial dizolvate, transmite Mirror.

Soldurile, incheieturile si umerii cantaretului erau acoperiti de urme de injectii, din cauza administrarii de analgezice de catre medicul sau.

Buzele regelui pop erau tatuate cu roz, iar sprancenele erau tatuate cu negru, in timp ce partea superioara a fruntii era colorata astfel incat sa mascheze marginea perucii.

Vedeta avea vanatai suspecte pe genunchi si pe gambe si prezenta taieturi pe spate, urme ale unei caderi recente, iar pe corp avea zone de piele mai deschise si altele mai inchise la culoare. Acest aspect confirma ca Michael suferea, intr-adevar, o afectiune de pigmentare, vitiligo.

Michael Jackson era complet chel

Cel mai tulburator lucru este faptul ca parul ondulat care ii ajungea pana la umeri nu era decat o peruca lipita de scalp. Sub peruca, regale pop era complet chel.

“Era doar piele si os, parul ii cazuse si nu manca mai nimic, in afara pastilelor, atunci cand a murit,” a povestit unul dintre apropiatii cantaretului pentru The Sun.

Jackson ar fi inceput sa poarte peruca dupa ce parul i-a fost afectat de un incendiu in 1984, in timp ce filma o reclama pentru o bautura carbogazoasa.

Imaginile din momentul accidentului aratau o zona a capului unde Michael avea o rana profunda. Acest incident este considerat si momentul in care a aparut dependenta artistului pentru analgezice.

“Lua medicamente pentru dureri din cauza arsurilor si evident ca a dezvoltat un fel de dependenta,” a spus fratele artistului,Tito.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea ca somnifer. Acesta ii era prescris de medical sau, care ulterior a fost condamnat la 4 ani de inchisoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare