Vedete internationale

#actrita Jessica Walter #deces Jessica Walter #a murti Jessica Walter #Jessica Walter

Doliu la Hollywood! A murit o actrita legendara

 

 

Lumea filmului este in doliu. A murit legendara actrita Jessica Walter, care a avut o cariera in cinematografie de 60 de ani.

Actrita a murit la varsta de 80 de ani, la New York, iar anuntul a fost facut de fiica acesteia.

"O actrita care a lucrat peste sase decenii, cea mai mare placere a ei era de a aduce bucurie celorlalti prin povestirile interpretate pe marele ecran si in viata de zi cu zi", noteaza Brooke Bowman, fiica sa, intr-un comunicat remis portalului de specialitate Deadline, in care spune ca mama sa va fi amintita pentru "umorul, atitudinea si bucuria de a trai".

De-a lungul carierei, Jessica Walter a jucat in productii de toate genurile, de la thrillerul "Play Misty for Me" din 1971, filmul de debut ca regizor al lui Clint Eastwood, la comedia romantica "The Flamingo Kid", drama pentru televiziune "Trapper John M.D." si serialul politist "Streets of San Francisco", ultimele doua aducandu-i nominalizari la prestigioasele premii Emmy. De asemenea, actrita a facut parte din distributia sitcomului de succes "Arrested Development, in rolul personajului Lucile Bluth pentru care a fost nominalizata la Emmy si la premiile Sindicatului Actorilor Americani (Screen Actors Guild, SAG).

Sursa foto: independent.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului