Vedete internationale

#Melania Trump #donald trump

Donald si Melania Trump divorteaza?

Melania si Donald Trump ar fi in pragul divortului! Potrivit presei de peste Ocean, prima-doamna a SUA ar avea un amant pe care Donald Trump l-ar cunoaste. 

Amantul despre care presa internațională vorbește ar fi șeful securității magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Tower, din New York. Aceasta dezvaluire a fost facuta de o scriitoare americana, care sustine ca acesta ar fi si motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce soțul ei a devenit președinte în 2016.

De asemenea, gesturile făcute în public de catre Melania Trump in ultimii ani, cand l-a respins pe sotul sau in repetate randuri, au dus la speculații cum că cei doi ar divorța. 

După ce acest anunţ a fost făcut public şi alte persoane au confirmat spusele scriitoarei. Noel Casler, fost angajat al emisiunii ”The Apprentice”, susține și el că știe ce se întâmplă cu adevărat între Melania și presupusul său iubit Hank Siemers, scrie International Business Times.

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter.

Potrivit presei de peste ocean, Melania ar continua mariajul cu Trump până la sfârşitul mandatului său de preşedinte. Actele de divorţ erau deja semnate. De asemenea, există zvonuri care sugerează că președintele american știe despre relația soției sale cu Siemers și că nu îl deranjează deloc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului