Vedete internationale

# anunt presedinte #Melania Trump #coronavirus #donald trump

Donald Trump si Melania Trump, infectati cu noul coronavirus! Anuntul a fost facut chiar de presedintele SUA

Presedintele Americii, Donald Trump, a anuntat in aceasta dimineata ca atat el cat si sotia lui, Melania Trump, s-au infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de presedinte printr-o postare pe Twitter.

„In aceasta seara, Melania si cu mine am fost testati pozitiv pentru Covid-19. Vom intra in carantina si vom incepe imediat procesul de recuperare. Vom trece prin asta IMPREUNA!”, a scris Donald Trump pe Twitter vineri dimineata.

 

Intr-un memorandum emis de medicul personal al presedintelui american, dr. Sean Conley, este mentionat faptul ca a fost informat de infectarea cu Covid-19 joi seara, relateaza CNN.

„Presedintele si Prima Doamna se simt bine in acest moment si planuiesc sa ramana acasa, la Casa Alba, pe durata convalescentei.

Echipa medicala de la Casa Alba si cu mine vom urmari cu vigilenta situatia si apreciez sustinerea oferita de institutiile si medicii din tara”, a mentionat medicul Sean Conley, fara sa explice exact ce tip de sustinere a primit Casa Alba.

Dupa mesajul postat de Donald Trump pe Twitter, a postat un mesaj si Melania Trump, prin care anunta ca si-a amanat toate angajamentele. Totodata, aceasta ii indeamna pe americani sa aiba grija sa fie in siguranta.

„La fel ca prea multi americani anul acesta, presedintele si cu mine ne aflam in carantina dupa ce rezultatul testului Covid-19 a fost pozitiv. Ne simtim bine si mi-am amanat toate angajamentele viitoare. Va rog, aveti grija sa fiti in siguranta si vom trece prin asta impreuna”, a scris Melania Trump, potrivit stirileprotv.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare