Vedete internationale

#paul walker #vedete extern # moarte paul walker # fani paul walker

Fanii actorului Paul Walker fac gesturi incredibile. Iata ce idei macabre au acestia

Moartea prematura a celebrului actor Paul Walker a indurerat o lume intreaga. Milioane de fani din lumea intreaga ai actorului au tinut momente de reculegere, insa unii dintre admiratorii celebrului star au incercat sa si profite putin. Acestia au recurs la gesturi macabre, greu de imaginat, care cu siguranta nu vor fi iertate si nici uitate prea usor. Iata ce idei socante le-au putut trece prin cap unora dintre cei mai infocati fani ai actorului Paul Walker:


Au furat capota masinii

Primele persoane care au uimit o lume intreaga si au sfidat suferinta a milioane de oameni au fost doi barbati care au incercat sa fure capota masinii Porche Carrera in care actorul Paul Walker si-a pierdut viata. Cei doi barbati au fost prinsi de politie in timp ce incercau sa tracteze capota. Ei au fost observati insa de politie in timp ce stateau la un semafor din oras. Imediat, barbatii au fost interogati si retinuti, iar acum risca ani grei de inchisoare.


Al doilea caz, cu adevarat socant

Al doilea caz care a socat de-a dreptul a fost insa cel al unui barbat care a incercat sa faca bani postand pe internet un anunt extrem de macabru. El sustinea in mesajul postat pe un site ca are la vanzare bucati din coaja arsa din copacul de care s-a ciocnit masina celebrului actor. Pretul pe care il cerea barbatul era insa la fel de socant. El vindea o singura bucata din coaja copacului cu 100 de dolari. In total, tanarul sustinea ca avea sase bucati.

Cazul sau a intrat rapid in atentia presei, iar barbatul si-a retras imediat anuntul de pe internet. Mai mult, el si-a cerut scuze familiei actorului, dar si fanilor. "Cand am listat scoarta pe site ca sa o vand nu mi-am dat seama ce impact emotional ar putea avea”, a declarat barbatul.

Altii au impresionat o lume intreaga

Daca unii dintre fanii lui Paul Walker au incercat sa isi arate durerea pierderii acestuia in maniere socante, altii au reusit sa impresioneze o lume intreaga cu gesturile lor. De exemplu, producatorii seriei "Fast and Furious" au realizat un filmulet in memoria actorului, care in doar cateva minute a strans nu mai putin de 22 de milioane de vizualizari.



Sursa foto: melty.it
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului