Vedete internationale

# vedete international # schimbare sex # fiica angelina jolie #brad pitt #angelina jolie

Fiica Angelinei Jolie isi face operatie de schimbare de sex!

Shiloh are 11 ani si este cel mai mare dintre copiii biologici aicuplului Angelina Jolie - Brad Pitt. La 11 ani, ea este decisa sa isi faca o operatie de schimbare de sex. 

In ciuda divortului zgomotos si deloc placut, fostul cuplu de aur de la Hollywood trebuie sa fie din nou impreuna pentru a-i fi alaturi fiicei lor care doreste sa treaca prin aceasta operatie coplicata mai ales din punct de vedere psihologic. Multi au pus dorinta lui Shiloh pe seama divortului, insa lucrurile par sa fi stat diferit pentru aceasta inca de cand era mica. Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetiţa voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieţi, dar şi costume şi cravate. În plus, ea şi-a exprimat dorinţa să fie strigată John sau Peter, iar apropiaţii s-au conformat, scrie cancan.ro.

Parintii au trecut de faza amuzamentului si chiar au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor. Acum, sunt alaturi de ea in procesul ce se pare ca a inceput deja. Potrivit sursei citate, Shiloh ar fi inceput sa ia deja hormoni care vor ajuta la schimbarea acesteia. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare