Vedete internationale

#fiica lui michael jackson #sexualitate #paris jackson

Fiica lui Michael Jackson, marturisire socanta! "Am iubit mai multe femei decat barbati"

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a vorbit despre traumele pe care le-a trait de la moartea celebrului sau tata si pana astazi.

In emisiunea online prezentata de iubitul ei, Gabriel Glenn, tanara a recunoscut ca a trecut  prin iad dupa ce si-a pierdut tatal.

"Au trecut 11 ani si eu am trecut prin iad, fie ca a fost vorba despre lucruri legate de moartea lui, fie despre rahaturile din viata mea. Daca nu vorbesc despre asta, daca nu ma exprim prin muzica mea despre asta, durerea o sa-mi ruineze viata si o sa ma detina ca pe un sclav si nu imi doresc acest lucru," a  povestit  Paris in emisiunea de pe Facebook Watch.

Paris Jackson, despre sexualitatea ei

Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre sexualitatea sa pentru prima data! Ea a spus ca l-a placut pe Gabriel Glenn de la prima vedere, dar nu  acrezut ca va ajunge sa aiba o relatie in adevaratul sens al cuvantului cu un barbat.

"Mereu am crezut ca voi ajunge sa ma casatoresc cu o fata. M-am iubit cu mai multe femei decat barbati. Nu ma consider bisexuală, deoarece m-am intalnit cu alte genuri decat barbati sau femei. Nu are nicio legatura cu ce ai in pantaloni, n-are nicio legatura cu cromozomii XY, ci are legatura cu ceea ce esti tu cu adevarat ca persoana," a spus ea.

 Paris Jackson a mai povestit ca a fost destul de dificil sa-si inteleaga sexualitatea la inceput.

"Nu intelegeam ca era ceva diferit, se ducea o lupta in mine deoarece tot ceea ce vedeam la TV erau barbati si femei si nimic nu avea sens atunci. Dar tata s-a prins imediat, cred ca a simtit un fel de energie si a inceput sa ma tachineze ca pe fratii mei : oh, ai o iubita acum ! Am fost foarte norocoasa sa traiesc asta, mai ales ca eram foarte tanara, cred ca aveam vreo noua ani. Nu multi copii au aceasta experienta," a adaugat Paris.

Michael Jackson a avut 3 copii, Paris, Prince si Blanket, facuti cu mama surogat.

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare