Vedete internationale

#paul walker #vedete extern #funerarii Paul Walker

Funerariile lui Paul Walker, boicotate de o secta

Desi toata lumea plange moartea celebrului actor Paul Walker, exista si unele persoane care par sa nu fie afectate deloc de disparitia starului din seria "Fast and Furious".

Este vorba despre simpatizantii unei secte din Statele Unite ale Americii, care au decis chiar sa boicoteze funerariile actorului.

Acest lucru a fost facut public chiar de membri ai Westboro Baptist Church, care au postat pe retelele de socializare mesaje dure in ceea ce priveste moartea lui Paul Walker. "Furiosul Dumnezeu l-a "taiat" pe Paul Walker! Iti multumim, Doamne, pentru aceasta judecata crunta! Noi vom boicota inmormantarea! El a avut o sansa sa traiasca demn, dar a picat examenul" este unul dintre mesajele postate de membri ai aceste secte, potrivit wowbiz.ro.

Actorul Paul Walker a decedat duminica dimineata, in urma unui accident de masina. Din primele informatii, se pare ca principala cauza a acestui incident a fost viteza excesiva. La volanul masinii, care era un bolid de lux, se afla un bun prieten al actorului, pilot de curse.

Sursa foto: cinemarx.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului