Vedete internationale

#george michael a murit #moarte vedete #george michael

George Michael a murit. Trei momente de mare cumpana din viata artistului

Cunoscutul cantaret George Michael a murit, in ziua de Craciun, la doar 53 de ani. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii artistului care nu au dezvaluit prea multe detalii despre decesul acestuia. Una dintre melodiile sale de referinta este, aproape ironic, Last Christmas - Ultimul Craciun.

Poliţia a declarat că o ambulanţă a fost chemată la locuinţa lui George Michael din Oxfordshire, pe 25 decembrie, la ora 1.42 pm. Ei au mai declarat că moartea este tratată drept inexplicabilă, dar nu suspectă şi că vor mai face declaraţii după ce va fi efectuat examenul medico-legal, scrie theguardian.com

 

"Cu mare durere în suflet vă anunţăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George Michael a murit acasă, de Crăciun. Familia cere respectarea intimităţii în acestea momente grele", a anuntat agentul cantaretului. 

In ultimii ani, artistul a trecut prin momente de cumpana. In 2011 a fost spitalizat in urma unei pneumonii grave care aproape l-a ucis. Timp de 5 saptamani a stat in spital si a fost nevoit sa reinvete sa mearga, atat de rau i se atrofiasera muschii din cauza anestezicelor. In 2013 a fost implicat intr/un accident de masina. In urma cu doi ani a anuntat ca a renuntat la droguri definitiv. Asta dupa ce lunga sa dependenta i-a facut o multime de probleme. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare