Vedete internationale

#actrita #lauren bacall #showbiz #vedete extern #deces Lauren Bacall

Inca o stea de la Hollywood s-a stins!

 

Actrita Lauren Bacall, "simbol al epocii de aur" a Hollywoodului, a decedat la varsta de 89 de ani, a anuntat marti familia celui care a fost sotul ei, Humphrey Bogart, confirmand o informatie aparuta pe site-ul TMZ, conform Mediafax.

"Cu profunda durere, dar si cu multa recunostinta pentru viata ei incredibila, confirmam decesul lui Lauren Bacall", a anuntat familia Bogart intr-un mesaj publicat pe contul sau de Twitter, @HumphreyBogart.

Actrita americana a decedat in urma "unui accident cerebral", informeaza site-ul dedicat celebritatilor TMZ.

Saptamanalul Variety precizeaza ca ea a murit la domiciul sau, in imobilul Dakota din New York.

Lauren Bacall a fermecat cinematograful hollywoodian, in cei peste 60 de ani de cariera, prin vocea profunda si ochii sai albastri.

Nascuta pe 16 septembrie 1924, la New York, Betty Joan Perske, numele adevarat al actritei, a fost singura fiica a unor imigranti evrei din familia fostului presedinte israelian Shimon Peres.

Ea a devenit celebra cu rolul din filmul "To Have and Have Not" al lui Howard Hawks, la varsta de 19 ani, in 1944, alaturi de Humphrey Bogart, cu care a format un cuplu legendar. A fost sotia lui Bogart timp de 12 ani, pana la decesul actorului, in 1957.

Barbra Streisand, John Cussack, şi Larry King se numără printre vedetele din industria de divertisment americană care au deplâns moartea actriţei Lauren Bacall.

"A fost o femeie originală", a declarat celebra actriţă şi cântăreaţă Barbra Streisand, care a interpretat rolul fiicei personajului jucat de Bacall în filmul "The Mirror Has Two Faces".

"Moartea ei reprezintă o pierdere tragică pentru noi toţi. Mai întâi ne-a părăsit Robin (Robin Williams, n.r.), care era un geniu, iar acum Lauren. A fost un privilegiu pentru mine să o cunosc, să joc alături de ea şi să regizez un film cu ea. Şi, înainte de toate, să descopăr în ea un prieten înţelept şi iubitor. A fost o femeie originală. Iar acele filme minunate ale ei pot fi şi acum văzute încă o dată şi încă o dată. Ne va lipsi foarte mult", a declarat Barbra Streisand pentru Entertainment Weekly.

John Cusack a declarat pe Twitter că este în stare de şoc şi a publicat următorul mesaj: "Sunt şocat de moartea atâtor vedete. Lauren Bacall a fost o legendă. A fost cea mai doamnă dintre doamne".

Larry King a scris: "Îmi pare rău să aud că Lauren Bacall a murit. Am intervievat-o de câteva ori şi am prezentat o emisiune specială la Kennedy Center. Odihneşte-te în pace!".

Lauren Bacall a făcut parte dintr-o extinsă familie evreiască, fiind de origine română pe linie maternă, dar şi verişoară a lui Shimon Peres, care a devenit cel de-al nouălea preşedinte al Israelului.

 

Sursa foto: abc.net.au

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului