Vedete internationale

# Jena Malone sarcina # Jena Malone #vedete extern #hunger games #showbiz #sarcina

Inca un bebelus de vedeta se va naste in 2016!

Actrita Jena Malone este insarcinata! Vedeta din “Hunger Games” si-a anuntat fanii recent pe Instagram ca ii va darui un copil iubitului sau, Ethan DeLorenzo.


Jena Malona, in varsta de 31 de ani, a dat marea veste pe retelele de socializare, intr-un mod inedit: “Womb to womb / To beating wing / I climbed out of the eternal / And into the shape of me,” (Pantec in pantec/Spre aripi fluturande/Am traversat dincolo de eternitate/in forma acestui eu)”.

Actrita a recunoscut ca ea insasi a scris poemul in urma cu cativa ani, cand se gandea la mama sa si la schimbarile pe care le sufera corpul in timpul sarcinii.

“Ma gandeam la mama mea. si la femeia care era cand m-a nascut. Si la femeia spre care tindeam sa devin eu. La formele pe care dorintele tale ti le ofera. La corpul care iti adaposteste visele. Cu picioarele ferme pe pamant si o inima scaldata intr-un ocean de iubire, va anunt despre noua forma pe care o prind pentru a adaposti cel mai mare vis dintre toate”, a mai scris actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului