Vedete internationale

#dieta Jamie Oliver #regim slabit #jamie oliver #regim

Jamie Oliver a slabit drastic! Afla secretul celebrului bucatar

Celebrul bucatar, Jamie Oliver, a inceput sa ia in greutate deoarece nu se putea abtine de la mancare. A realizat insa cat de mult se ingrasase si a luat atitudine.

In trecut, Jamie declara ca avea un stil de viata haotic. Dormea doar trei ore si jumatate pe noapte iar alimentatia era dezechilibrata.

Si-a schimbat complet stilul de viata si alimentatia! Jamie sustine ca a gasit o formula-minune care l-a ajutat sa revina la forma lui atletica.

Secretul lui Jamie este un un somn odihnitor alaturi de o alimentatie echilibrata! Acesta a renuntat la alcool in timpul saptamanii si a inceput sa consume cat mai multe nuci, verdeturi si alge.

„Somnul a ajuns sa fie extrem de important pentru mine. Niciodata nu dormeam suficient si nu-i intelegeam importanta. Acum cand se face ora 22.00 merg la culcare. (...) O mana de nuci pe zi iti va adauga trei ani la durata ta de viata. In plus, iti injumatatesc «sansele» de a face infarct”, a declarat Jamie Oliver, conform okmagazine.ro.

Iata cat de bine arata acum!

Surse foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului