Vedete internationale

# sinucidere jim carrey # iubita jim carrey #jim carrey

Jim Carrey si-a condus iubita pe ultimul drum. Momente sfasietoare!

Actorul Jim Carrey si-a condus iubita pe ultimul drum. Funerariile Cathrionei White au avut loc la biserica Our Lady of Fatima din orasul irlandez Cappawhite, iar la ceremonie au participat, pe langa membrii familiei si apropiati, sute de localnici.   

Jim Carrey a ajuns in Irlanda, locul natal al fostei sale iubite, cu o zi inainte de inmormantare, la bordul unui avion privat. Dupa slujba, Carrey i-a ajutat pe membrii familiei sa transporte sicriul, iar la cimitir i-a imbratisat.

Cathriona White s-a sinucis pe 29 septembrie. Potrivit TMZ.com, tanara a fost devastata de o scrisoarein care mama sa, Brigid Sweetman, o eticheta ca fiind „o ratata“, afirmatiile find facute in contextul in care White se despartise, din nou, de Jim Carrey. La doar noua zile dupa primirea acestei scrisori, in ziua in care s-au implinit trei ani de la moartea tatalui său, White a luat un cocktail fatal din medicamentele iubitului sau.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului