Vedete internationale

# cadouri kate middleton #ducesa de Cambridge #kate middleton

Kate Middleton, rasfatata cu cadouri de milioane de euro. Ce cadouri fabuloase a primit Ducesa

De cand a devenit Ducesa, Kate Middleton a fost rasfatata de familia regala cu cadouri extrem de scumpe. Valoarea lor totala ajunge la milioane de euro.

Dintre cele mai valoroase daruri pe care le-a primit au fost  un ceas Ballon Bleu de Cartier, cu mici safire. Cel mai de pret cadou pe care l-a primit Kate a fost insa inelul de logodna, care a apartinut printesei Diana, si este realizat din safire de 12 carate şi 14 diamente montate în aur alb de 18 carate, relatează click.ro.

La nunta din 2011, Kate a mai primit un cadou de lux: un set de bijuterii de la Prinţul Charles. D primul Crăciun in familie, printul William i-a facut cadou o pereche de cercei cu ametist verde, realizati de designerul preferat al lui Kate, Kiki McDonough. Cerceii sunt montati in aur galben de 18 carate si sunt inconjuraţi de diamante. Orice cadou paleste insa cand vine vorba despre cu darul de nunta primit de la Regina. Elisabeta le-a dat lui William şi Kate propria reşedinţă de stat. Aflat pe moşia Reginei de la Sandringham, Ammer Hall are zece dormitoare, o piscină şi un teren de tenis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului