Vedete internationale

#vedete extern #kate middleton #showbiz #fetita Kate Middleton #nastere Kate Middleton

Kate si William au o fetita? Gestul care i-a tradat

In vreme ce milioane de oameni din intreaga lume asteapta vesti de la Palatul Buckingham cu privire la cel de-al doilea bebelus regal, cele cateva sute de britanici care stau in fata maternitatii din Londra unde Kate Middldeton urmeaza sa nasca au primit marti seara croissante impachetate in cutii cu fundite... roz!


De aproape doua saptamani, jurnalisti si admiratori ai cuplului regal pazesc spitalul unde Kate va aduce pe lume cel de-al doilea vlastar regal al cuplului. Vor sa fie primii care afla vestea cea mare, dar si sa fie de fata atunci cand William si Kate vor iesi pe poarta maternitatii cu bebelusul in brate.

Emotionati de numarul impresionant de oameni, Kate Middleton si Printul William le-au oferit acestora cafea si croissante.



Doar ca gestul lor le-a dat de banuit celor prezenti, mai ales ca, potrivit royalcentral.co.uk, produsele erau impachetate in cutii cu fundite roz, semn ca ducesa urmeaza sa aduca pe lume o fetita.

Ducesa Kate Middleton se pregateste sa nasca, iar publicatiile din Marea Britanie vorbesc despre o nastere indusa, mai ales ca termenul estimat pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil al acesteia  era 25 aprilie. Cu toate acestea, ieri dupa-amiaza, Ducesa a uimit pe toata lumea cand s-a urcat la volanul masinii sale pentru a-l conduce pe printul Geoge, in varsta de 1 an si 9 luni, la cursurile de inot.

Sursa foto: usmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare