Vedete internationale

#vedete #vedete extern #perfectiune vedete

Masuri drastice si bizare luate de vedete pentru a fi perfecte

Perfectiunea este una dintre valorile supreme pentru vedete. Celebritatea si supletea sunt vazute ca doua cuvinte sinonime in lumea showbizului. Pentru a ajunge insa la formele perfecte, vedetele ajung sa ia masuri extrem de ciudate si de drastice, ce le pun viata in pericol. Unele adopta diete care impun inlocuirea alimentelor cu alcoolul sau chiar cu aerul. Iata cateva celebritati care au recurs la cure de slabire bizare, pentru a fi perfecte:


1. Madonna si Michelle Pfeiffer

Cantareata Madonna si actrita Michelle Pfeiffer sunt, mai nou, adeptele unei diete foarte populare printre vedete in acest moment: cura de slabire cu ajutorului aerului, care merge pe ideea ca oamenii nu trebuie sa bea sau sa manance, deoarece se pot hrani doar cu aerul, oxigenul, si lumina soarelui.




2. Gwyneth Paltrow

Actrita Gwyneth Paltrow a urmat si ea numeroase diete pentru a ajunge la perfectiune. Acum insa, vedeta urmeaza o dieta in functie de biotipuri. Aceasta se refera la sase tipuri de hormoni si la acumularea grasimii in anumite parti ale corpului. Ea implica reducerea grasimii din corp prin controlul echilibrului hormonal.

Dieta in functie de biotipuri presupune o selectie atenta a alimentelor, in principal eliminarea celor care contin gluten, proteina care se gaseste in grau, orz si ovaz.


3. Top-modelele

Una dintre cele mai populare cure de slabire printre top-modele este cea cu ajutorul alcoolului.

Aceasta dieta presupune consumarea a cat mai putine calorii in timpul saptamanii, astfel incat sa acumulezi o rezerva de calorii, circa 1.500 de calorii pe zi, pentru sfarsitul de saptamana, pe care se le acumulezi din consumul de alcool.

Medicii spun insa ca aceasta dieta este una extrem de periculoasa pentru sanatate, deoarece corpul nu primeste vitaminele si mineralele de care are nevoie pentru a functiona normal.


4. Jennifer Lopez si Caroline Middleton

Cantareata si actrita Jennifer Lopez si mama Ducesei de Cambridge, Caroline Middleton, urmeaza si una dintre cele mai in voga diete printre celebritati: dieta Dukan.

Aceasta cura de slabire se bazeaza pe consumarea a cat mai multe proteine, insa este foarte saraca in carbohidrati.

Medicii nutritionisti spun insa ca dieta Dukan duce la lipsa de energie, constipatie si respiratie urat mirositoare.





Sursa foto: wallsave.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare