Vedete internationale

#meghan markle gravida #Meghan Markle insarcinata #Meghan Markle #aparitie publica

Meghan Markle, prima aparitie publica dupa interviul cu Oprah!

Meghan Markle, sotia Printului Harry a revenit in lumina reflectoarelor. Dupa o pauza lunga de aparitii publice, dupa interviul controversat cu Oprah, Meghan Markle si-a etalat burtica de gravida in cadrul unei emisiuni tv.

 

Meghan Markle, fosta actrita din “Suits” a aparut intr-un videoclip realizat pentru evenimentul global „Vax Live”, o campanie de promovare a vaccinarii anti-Covid-19.

Meghan Marle nu a putut participa fizic la intalnire insa a transmis mesajul printr-o inregistrare video. Din imagini se poate observa ca videoclipul a fost filmat in gradina casei acesteia, din Montecito, California.

Ducesa a ales sa poarte o rochie stil camasa, rosie, cu un imprimeu floral delicat si si-a lasat parul lung liber. Insarcinata cu cel de-al doilea copil, ducesa nu a ezitat sa isi atinga de mai multe ori, protector, burtica de gravida.

Ducii de Susex, apel pentru vaccinare

Cu ocazia celei de-a doua aniversari a fiului lor, Archie, Harry si Meghan au facut un apel catre populatie  la donatii pentru ca toata lumea sa poata benefica de vaccinul importiva coronavirusului.

“Chiar daca avem impresia ca reintoarcerea la normalitate este la indemana, stim ca intr-o mare parte a lumii, si mai ales in tarile in curs de dezvoltare, campaniile de vaccinare nu au inceput inca. Va invitam sa donati ce puteti – daca aveti mijloacele de a o face – pentru a permite familiilor care se afla in locurile cele mai vulnerabile din lume sa aiba acces la vaccinuri. Atat timp cat toata lumea, peste tot, nu are acces echitabil la vaccin, lumea nu-si va reveni din aceasta pandemie”, au transmis Harry si Meghan, potrivit news.ro.

Sursa foto: ABC

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare