Vedete internationale

#discurs Melania Trump #Melania Trump #vedete extern #michelle obama #showbiz

Melania Trump isi sustine sotul cu un discurs plagiat de la Michelle Obama

Prezenta rara in campania sotului sau, Melania Trump, 46 de ani, cu 24 de ani mai tanara decat Donald Trump, a sustinut un discurs de sutsinere pentru sotul sau la Conventia Republicana din Clevend, in care i-a   laudat calitatile de tata si de sot, descriindu-l ca pe un "patriot" care isi iubeste profund tara, care vrea sa fie presedinte al tuturor americanilor”. Discursul a continut insa, pasaje intregi din alocutiunea rostita de Michelle Obama, in urma cu opt ani, la Conventia Democrata, atunci cand sotul ei urma sa devina candidat la Casa Alba.

“De la o varsta frageda, parintii mi-au imprimat valorile precum faptul ca trebuie sa muncesti mult pentru ceea ce iti doresti in viata, cuvantul dat nu se ia inapoi si ca trebuie sa faci ceea ce ai spus ca vei face. Ca ii tratezi pe oameni cu respect. Si aceste valori trebuie transmise mai departe generatiilor urmatoare. Pentru ca vrem ca copiii nostri sa stie ca singura limita a realizarilor tale sunt puterea visurilor tale su capacitatea ta de a munci pentru ele”, a declarat Melania Trump.


Aceeasi idee a fost mentionata de Michelle Obama, in 2008: “Eu si Barack am crescut cu aceleasi valori in viata: ca trebuie sa muncesti mult pentru ceea ce iti doresti in viata, cuvantul dat nu se ia inapoi si ca trebuie sa faci ceea ce ai spus ca vei face si sa iti tii promisiunile. Ca ii tratezi pe oameni cu respect. Si aceste valori trebuie transmise mai departe generatiilor urmatoare. Pentru ca vrem ca copiii nostri sa stie ca singura limita a realizarilor tale sunt puterea visurilor tale si capacitatea ta de a munci pentru ele”.  


"Donald vrea sa reprezinte toti oamenii, nu doar pe unii. Aceasta ii include pe crestini, evrei si pe musulmani. Aceasta ii include pe hispanici, pe afroamericani si pe asiatici, pe cei saraci si clasa mijlocie", a mai sustinut Melania Trump . "El vrea prosperitate pentru toti americanii", a mai spus sotia miliardarului.


“El este dur cand trebuie sa fie, dar este si gentil si corect si atent”, a adaugat melnai, recunoscand ca aceasta gentilete nu este intotdeauna remarcata. “Dar ea exista”, a asigurat fostul fotomodel. 


Discursul controversat a fost insa apreciat de Donald Trump. 


 

Echipa miliardarului american a declarat că Melania a fost ajutata îin scrierea acestui discurs de catre experti in comunicare.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare