Vedete internationale

# interviu Meghan Markle #declaratii Michelle Obama #Meghan Markle #michelle obama

Michelle Obama, primele declaratii dupa interviul lui Meghan Markle

Michelle Obama, fosta prima doamna a SUA, a facut primele declaratii despre interviul acordat de Meghan Markle si Printul Harry pentru Oprah. Aceasta a declarat ca experientele traite de Meghan, in ceea ce priveste culoarea pielii fiului ei, sunt sfasietoare, scrie Reuters.

 

Meghan Markle declara in timpul interviului ca un membru al familiei regale, al carui nume nu l-a pomenit, ca si-a pus probleme despre culoare pielii pe care copilul acesteia urmeaza sa o aiba, dar si despre faptul ca i-a fost refuzat dreptul de a consulta un psiholog in momentul in care a avut nevoie de ajutor.

Intrebata despre declaratiile facute de Meghan, Michelle Obama a declarat pentru NBC News: "Cred ca a fost sfasietor sa auda, a simtit ca si cum ar fi fost in propria ei familie si propria familie gandea diferit despre ea".

"Asa cum am mai spus, rasa nu este un nou concept in aceasta lume pentru persoanele de culoare, si nu a fost o surpriza sa aud sentimentele ei si sa le aud exprimate", a mai adaugat Michelle Obama.

"Lucrul la care sper si lucrul pe care il cred, este importanta familiei. Ma rog pentru iertare si vindecare pentru ei, astfel incat sa poata folosi acest lucru ca un moment din care sa invatam cu totii".

Sursa foto: nbcnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare