Vedete internationale

#nicholas cage #vedete extern

Nicholas Cage, din nou in Romania. 4 vedete de peste ocean innebunite dupa tara noastra

Vestea ca Nicholas Cage a revenit in Romania ne-a facut sa ne intrebam daca nu cumva vedetele de la Hollywood ne viziteaza tara si din alte motive decat cele profesionale. Si am avut dreptate: scanand rapid declaratiile celor mai importante vedete de peste ocean care ne-au tranzitat tara, am descoperit ca Romania a devenit ca un drog pentru ele, de a carui dependenta nu vor sa scape deloc. Iata de ce!

1. Nicholas Cage

Nicholas Cage a revenit pe plaiuri mioritice, dupa patru ani, pentru filmarea unei noi productii cinematografice, "The Dying of the light", si, dupa propriile declaratii, este foarte incantat sa revada Romania.

Insa noi stim cu siguranta ca exista un alt motiv pentru care Cage a fost nerabdator sa ajunga, din nou, in tara noastra: bucataria romaneasca si, in special, supa de gaina, care se pare ca l-a dat pe spate inca de la prima degustare.

Impresionat de frumusetea zonei Sibiului si Sighisoarei, unde a filmat pentru Ghost Rider 2, vedeta a declarat ca planuieste chiar sa-si cumpere un teren langa Cluj si sa-si construiasca o casa in Romania.


Citeste si: Moartea lui Adrian Iovan: Reactiile vedetelor la tragica veste

2. Gerard Butler

Gerard Butler este o alta vedeta hollywoodiana care a fost vrajita de frumusetile Romaniei, declarandu-se un fan impatimit al tarii noastre. Vedeta a venit in Romania, anul trecut, impreuna cu Madalina Ghenea, cu care forma, pe atunci, un cuplu. Acestia au vizitat zona Bran, au mancat bucate traditionale romanesti - mici, carnaciori, friptura etc. -, iar actorul a plecat impresionat de oamenii si frumusetile tarii noastre.

3. Kevin Costner

Kevin Costner poate fi numit un turist veteran al tarii noastre, intrucat a vizitat Romania de mai multe ori pana acum. In unele dati, a venit pentru filmari, in altele, pentru sustinerea concertelor, dar de fiecare data s-a delectat cu frumusetile pe care tara noastra le ofera, cu preparatele traditionale delicioase si cu amabilitatea oamenilor pe care i-a cunoscut. "Iubesc Romania si ma simt minunat aici", a declarat, in nenumarate randuri, actorul si cantaretul pentru presa.

Citeste si: Victor Slav si-a retras cererea de divort


4. Andy Garcia

La sfarsitul anului 2012, si celebrul Andy Garcia a fost contaminat cu virusul numit Romania. Venit pe plaiurile mioritice pentru filmarea peliculei "What about love", Garcia s-a declarat fascinat de tara noastra si de modul in care s-a schimbat de-a lungul timpului. "Romania e superba, fiecare tara e definita de oamenii ei si romanii sunt niste oameni minunati. Am multi prieteni aici si am trait aici experiente minunate".

Sursa foto: Empireonline.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare