Vedete internationale

#vedete extern #nunta jennifer aniston #showbiz #casatorie #nunta #jennifer aniston

O actrita indragita s-a casatorit acasa! Pana si oaspetii au fost surprinsi

Actrita Jennifer Aniston, una dintre vedetele serialului "Prietenii tai/ Friends", s-a casatorit cu iubitul sau, actorul Justin Theroux, in resedinta din Los Angeles a cuplului, in cadrul unei ceremonii secrete, care a luat prin surprindere presa americana, dar si pe multi dintre oaspetii celor doi.

 

Publicatiile americane People si Us Weekly, citand mai multe surse, au anuntat, joi, ca Jennifer Aniston si Justin Theroux, care au o relatie de patru ani, au schimbat juramintele de credinta in fata unui numar de 70 de rude si prieteni apropiati, in resedinta lor din cartierul Bel-Air din Los Angeles, miercuri, informeaza Reuters.

"Invitatilor li s-a spus ca era o petrecere organizata pentru ziua de nastere a lui Justin. Jennifer si Justin au vrut sa isi surprinda invitatii si invitatii au fost cu siguranta surprinsi", afirma revista People, citand o sursa din anturajul cuplului.

"Jen a fost foarte buna in ceea ce priveste tinerea in secret a planurilor de casatorie. Doar confidentii ei erau la curent cu faptul ca acea petrecere era de fapt o nunta-surpriza", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit publicatiilor People si Us Weekly, printre invitatii prezenti la aceasta nunta-surpriza s-au aflat actrita Lisa Kudrow - colega cu Aniston in distributia serialului "Friends", prezentatoarele TV Ellen DeGeneres si Chelsea Handler, prezentatorul radio-tv Howard Stern si actrita britanica Emily Blunt.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare