Vedete internationale

# George Clooney daruri prieteni # George Clooney prieteni # George Clooney gest prieteni #george clooney

George Clooney a daruit 1 milion de euro celor care l-au ajutat cand era sarac

Generozitate peste masura din partea actorului George Clooney pentru prietenii sai, care au primit cate 1 milion de euro din partea starului!

Este vorba de 14 persoane care i-au fost alaturi lui Clooney inca dinainte sa devina o vedeta internaţionala. Dezvaluirea a fost facuta de soţul fotomodelului Cindy Crawford, care a povestit recent ca, acum 4 ani, actorul i-a chemat pe toţi acasa la el si le-a dat cate o valiza plina cu bani.

“Darul” lui George Clooney a fost insotit de multumirile actorului pentru cei care i-au fost prieteni pe vremea cand era sarac si le-a spus ca, fara ajutorul lor, nu ar fi ajuns cine este azi.

Majoritatea celor care au primit banii sunt oameni simpli, cu venituri modeste. Starul le-a spus ca a venit momentul sa ii rasplateasca pentru generozitatea lor si ca le da acesti bani pentru a se asigura ca nu vor mai avea grija zilei de maine.

Sursa foro: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului