Vedete internationale

#george clooney #showbiz #vedete extern #nunta George Clooney # amal alamudin

Prima investitie facuta de George Clooney dupa nunta!

Proaspat casatoriti, cuplul anului a decis sa isi stabileasca resedinta in Marea Britanie, pare sa sugereze cea mai recenta investitie imobiliara facuta de George Clooney. 

George Clooney si Amal Alamudin au achizitionat o proprietate superba intr-un sat de pe malul raului Tamisa, nu departe de Londra. Proprietatea este listata la nu mai putin de 10 milioane de lire, fiind o locuinta demna de acest cuplu de vedete. 

Locuinta se afla in Berkshire (Sonning), iar locuitorii satucului sunt uluiti. Potrivit publicatiei The Guardian, acestia sunt socati ca niste vedete de talia celor doi ar dori sa se mute in linistita localitate avand in vedere posibilitatile pe care le au in SUA. 

Totusi, se pare ca nici George, nici Amal nu vor agitatia unui oras american, ci mai degraba pitorescul european avand in vedere ca si nunta au facut-o la Venetia. Locuinta are 9 dormitoare, o sala de sport, un spa si o gradina imensa. Localnicii spera ca venirea celor doi sa aduca putin din stralucirea Hollywoodului in linistitul lor sat. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare