Vedete internationale

# declaratii uimitoare #Meghan Markle #printul harry #declaratii #oprah winfrey

Printul Harry, declaratii socante intr-un interviu pentru Oprah Winfrey: “Mi-a fost teama ca istoria s-ar putea repeta”

Printul Harry a socat intreaga lume, dar in special Marea Britanie, cand a anuntat ca renunta la atributiile regale. Acesta si sotia lui, Meghan Markle, au parasit Marea Britanie si s-au mutat in SUA.

 

Intr-un interviu acordat astazi pentru Oprah Winfrey, Printul Harry a declarat ca se temea de faptul ca istoria s-ar putea repeta, referindu-se la mama lui care a murit intr-un accident dupa divort.

Scurte secvente din interviul realizat de Oprah Winfrey, programat pentru a fi difuzat pe 7 martie, au fost publicate deja de postul CBS.

Este primul interviu acordat pntru o televiziune pe care Harry si Meghan il ofera dupa ce s-au relocat in California, anul trecut. 

"Cea mai mare ingrijorare a mea a fost ca istoria se repeta", a spus Harry, referindu-se la mama sa, printesa Diana, care a murit intr-un accident tragic, in timp ce era urmarita de paparazzi. Accident despre care se vehiculeaza ca ar fi fost planuit, si nu intamplator. 

O intrebare pe care multa lume probabil si-a pus-o este cea pe care i-o adreseaza Oprah lui Meghan Markle: “Ai pastrat tacerea sau ti s-a interzis sa faci declaratii?”

In interviu se poate observa cum, Harry si Meghan, care asteapta cel de-al doilea copil, se tin de mana si par la fel de indragostiti precum in prima zi.

Harry, 36 de ani si Meghan, 39 de ani, vor redeveni parinti in acesta luna. 

Sursa foto: captura video

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului