Vedete internationale

#jackie chan #gerard butler #printul charles #showbiz #vedete extern #vedete despre Romania #straini Romania

Romania, vazuta de vedetele din afara. Iata ce stiu starurile despre tara noastra

Unele vedete de peste hotare nici n-au auzit de Romania sau daca ar trebui sa o arate pe harta n-ar reusi sa se orienteze rapid. Insa, exista si celebritati pur si simplu indragostite de tara noastra si care stiu sa spuna mai multe despre meleagurile mioritice decat o poate face un elev de liceu.

Jackie Chan

Sursa foto: businessinsider.com

Jackie Chan vine astazi pentru cateva ore in Romania, la deschiderea evenimentului Zilele Filmului Chinezesc. A aflat cate ceva despre tara noastra, chiar daca nu prea multe lucruri. "Ca un tip din Hong Kong, stiu Romania de la Jocurile Olimpice, de la Cupa Mondiala si de la turneele de tenis. Chiar astept cu nerabdare sa vizitez Mamaia si Castelul lui Dracula, dar, din pacate, stau aici (in Romania - n.r.) doar pentru sase ore", a spus actorul pentru Mediafax.

Jackie Chan a transmis si un mesaj pentru Romania: "Salutare tuturor! Multumesc pentru sprijinul vostru. Sper sa pot sa mai vin in Romania si, poate, chiar sa fac un film aici".

CITESTE SI:

Oana Zavoranu a picat in propria-i plasa. A fost data afara!
Fanele mai pierd un burlac celebru. Cine se casatoreste vineri
"Dadaca" s-a maritat cu inventatorul EMAIL-ului


Printul Charles

Sursa foto: identitatea.co.uk

Insa, de departe, strainul cel mai indragostit de Romania este nimeni altul decat Printul Charles. Mostenitorul Coroanei Britanice a facut o pasiune pentru tara noastra. Are mai multe proprietati in Transilvania si vine aici adesea pentru a petrece zile bune in natura.

"Unul din lucrurile extraordinare pe care le are Romania este o uimitoare bogatie a arhitecturii medievale care inca rezista. Este rar in zilele noastre sa ai ceva atat de extraordinar in atat de multe locuri. Cred ca sunt cam 250 de sate, in toata Romania, aproape intacte. Asa ceva e ceva incredibil de pretios", a spus Alteta Sa Regala intr-un interviu pentru Stirile Pro TV.

Printul Charles ii indeamna pe toti romanii sa pastreze vii lucrurile care ne-au construit istoria: "Puteti sa profitati de ocazie si sa povestiti despre frumusetea, magia si unicitatea Romaniei, despre grupurile diverse de oameni care fac Romania fascinanta, asa cum o stiu eu, extraordinar de diversa."

Kevin Costner

Sursa foto: movies.mxdwn.com

Dar tara noastra este fascinanta si pentru multi actori de la Hollywood care au apucat sa paseasca pe taramurile noastre fie cu ocazia unor filmari, fie pur si simplu pentru ca s-au indragostit de vreo frumusete mioritica.

Kevin Costner a filmat in Romania, in urma cu doi ani, pentru productia "Hatfields & McCoys". Marele actor a declarat ca a fost cucerit de locurile si oamenii de la noi din tara si a promis ca se va intoarce cu prima ocazie. "Iubesc Romania si ma simt minunat aici. Am fost tratat ca un rege, desi nu ma asteptam la asta. Planuiesc sa revin pentru a vizita toata tara", a marturistit indragitul actor la plecare.

Andy Garcia

Sursa foto: www.hollybollyhub.com

Pe la noi prin tara a ajuns si Andy Garcia atunci cand a filmat mai multe secvente pentru pelicula "What about Love". "Romania este o tara superba si romanii sunt niste oameni minunati", a declarat actorul, placut impresionat. Lui Garcia i-a placut mult si Capitala. "E un oras frumos. Am fost aici in urma cu 10 ani si s-a schimbat foarte mult de cand am fost aici. Centrul vechi a revenit la viata, e plin de oameni, de cafenele, cladirile au fost restaurate, e foarte frumos", a spus acesta.

Gerard Butler


Sursa foto: iasivezi.ro

Dar, dupa cum spuneam, vedetele de peste hotare ajung sa ne viziteze tara atrase de femeile frumoase de la noi. Unul dintre ei este Gerard Butler.
Actorul a vizitat anul trecut Romania in compania Madalinei Ghenea, fotomodelul cu care forma atunci un cuplu. Fundata, din judetul Brasov, a
fost localitatea care l-a impresionat extrem de mult.

"Niciodata, in afara familiei mele, nu mi s-a aratat atata dragoste, bunatate si caldura. De aceea ma simt ca o parte a familiei voastre, si voi doi, parte dintr-a mea. Mi-ati salvat calatoria in Romania, m-ati facut sa iubesc tara asta atat de mult si sa vad magia oamenilor sai. Mi se rupe sufletul sa plec. Cu adevarat! Dar am sa ma intorc sa continuam calatoria noastra. Pana atunci, sanatate si fericire. Prietenul vostru, Gerry Butler", a scris actorul in cartea de oaspeti a pensiunii in care a fost gazduit.

Sursa foto: pressalert.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare