Vedete internationale

#donatii Andre Rieu #donatii #Colectiv #vedete extern #andre rieu #showbiz #colectiv

S-a tinut de cuvant! Andre Rieu, donatii de 150.000 de euro pentru victimele #Colectiv

Violonistul olandez Andre Rieu a donat astazi, asa cum a a promis in urma cu cateva luni, incasarile totale ale comercializarii in Romania a DVD-urilor cu concertul sustinut de artist in Capitala in vara anului trecut!


timAproape 12.500 de DVD-uri cu concertul memorabil de la Bucuresti, sustinut de Andre Rieu in Piata Constitutiei anul trecut, au fost vandute din noiembrie 2015 pana acum. in urma acestei campanii s-au strans 137.000 de euro, suma care a fost completata cu o donatie personala a violonistului pana la suma de 150.000 de euro. Banii au ajuns azi la ranitii din clubul Colectiv pentru tratamente, medicamente si bandaje necesare vindecarii ranilor.

„Cand ai prieteni vrei sa ii ajuti. Cand acest teribil accident s-a intamplat, primul lucru pe care l-am facut a fost sa ma urc in avion şi sa vin sa ajut. Cum puteam face asta decat prin muzica? Am fost aici, in fata clubului, plangand alaturi de voi. Am decis sa dau victimelor toti banii obtinuti din vanzarea acestui DVD. Suma exacta a fost 137.000 de euro. Rotunjim suma pentru victime la 150.000 de euro”, a declarat olandezul, care a fost declarat de autoritatile Capitalei ambasador al orasului Bucuresti si al traditiilor populare romanesti.

Andre Rieu a fost prezent la evenimentul de inmanare a banilor, alaturi de trei medici care i-au tratat pe tinerii care au suferit arsuri. Cei care au suferit de pe urma incendiului si rudele lor i-au putut multumi personal lui Rieu pentru gestul sau onorabil, caci au fost prezenti la eveniment.

„Imi doresc ca initiativa mea sa fie urmata si de alte persoane, pentru ca supravietuitorii si rudele celor disparuti vor avea nevoie de suportul nostru pe termen indelungat. Aveti o tara minunata si ma bucur ca astazi pot sa ma tin de cuvant. Fiindca, in noiembrie anul trecut, cand am venit si am plans impreuna cu voi in fata Clubului Colectiv am promis sa ajut cum stiu mai bine, prin muzica mea. Pe care stiu ca o indragiti. Stiu asta fiindca am primit atatea dovezi de simpatie de cand vin sa concertez la voi, de trei ani, desi mi s-a spus initial ca aici nu exista o sala de spectacole sau o piata special amenajata evenimentelor in aer liber. Dar aici am intanit zeci de  mii de fani ai muzicii mele”, a spus artistul.

Pe 11 iunie 2016, Andre Rieu si Orchestra Johann Strauss vor oferi un nou concert la Bucuresti, in Piata Constitutiei.  

Sursa foto: biz.centurylink.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului