Vedete internationale

#printul harry #cearta #Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii #Meghan Markle #Printul Harry Meghan Markle

Scandal la casa regala! Iata cum isi vorbesc membrii casei Regale atunci cand nu-i aude nimeni

N-o sa-ti vina sa crezi cum isi vorbesc membrii familiei Regale a Marii Britanii atunci cand nu ii aude nimeni! Dupa scandalul recent dintre ducesa de Sussex si printul Harry, Marea Britanie este cutremurata din nou!

Se pare ca tachinarile pe care le foloseam in copilarie cand dadeam cuiva o porecla inca sunt folosite in una dintre cele mai importante case din lume. Aparent membrii familiei regale din Marea Britanie isi pun porecle unul altuia, dar si prietenii lor isi permit acest lux.

 

De exemplu, porclema Reginei Elisabeta a II-a este Gary. Printul Harry a fost poreclit chiar de o prietena apropiata a lui Meghan Markle. Daca Harry isi alinta sotia spunandu-i Megs, trebuie sa spunem ca printul Charles ii spune Tungsten (n.r. Carbid), sotiei fiului sau.

Printul Harry si-a capatat porecla de la scriitoarea Bryony Gordon. Scriitoarei I se pare ca porecla “Hazza” il defineste perfect pe print. Iar el nu are de ales si trebuie sa se obisnuisca cu noul sau apelativ, conform Click.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului