Vedete internationale

#Audrey Hepburn frumusete #vedete extern #showbiz #audrey hepburn

Secretele frumusetii lui Audrey Hepburn

Cu ocazia lansarii unei carti de bucate proprii, Luca Dotti – fiul celebrei actritei -  a povestit  despre calitatile mamei sale, descriind-o ca  un om bun la suflet, optimist, o persoana foarte sincera si deschisa, pasionata de obiceiuri sanatoase, dezvaluind si secretele actritei pentru un stil de viata echilbrat.

 ,,Ea nu era obsedata de cresterea muschilor,  de tehnici de meditatie sau alimente pure. Mai degraba, ea ducea un mod de viata sanatos, pentru ca acest lucru o facea fericita’’, povesteste fiul actritei.

Apa si legume

„Ea insista atat de mult ca cei din jurul sau sa bea apa cu regularitate. Ea folosea apa si consuma o multime de legume in acelasi timp. Mereu era in cautarea legumelor de sezon disponibile la piata noastra mica din Elvetia. Audrey avea o viziune foarte sanatoasa cu privire la simturile sale si nicioada nu i-a fost frica de imbatranire. Desigur, isi facea griji pentru ca ii apareau unele riduri sau fire albe, insa isi adora anii, varsta".
,,in zilele de detoxifiere, ii placea sa consume doar fructe, legume, iaurt si apa. Cand se intorcea din calatoriile din Africa si era epuizata, asta facea", dezvaluie Luca.


„Mama mea nu a fost o vegetariana, ea consuma carne, dar foarte putin, in doze mici. imi amintesc odata, casa noastra fiind la curte, despre ideea de a creste pui si iepuri. si mama s-a uitat la mine, asta e o idee buna, dar cine o sa-i sacrifice? Asa ca, am crescut cartofi in loc. Ea consuma 80 la suta in meniu fructe si legume", spune Luca Dotti.


"Reteta sa preferata erau pastele cu sos de tomate. Consuma asta mai ales cand venea din calatorii, poate cu putin morcov in sos de tomate".


„Ea avea mai mult decat o viziune pozitiva asupra lucrurilor. Era inzestrata cu putina naivitate, de fata tanara. De fiecare data cand descoperea ceva nou, manifesta niste emotii de copil. Niciodata nu isi facea griji pentru sine, fiind mai mult preocupata din cauza altora, din cauza noastra, a copiilor. Era o fire extrem de optimista, ce traia clipa. Chiar si atunci cand s-a imbolnavit si statea tintuita la pat, spunea: Oh, cand am sa ma fac bine, trebuie sa mergem in Australia! E atat de frumos acolo”, a mai dezvaluit fiul celebrei actrite, scrie realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare