Vedete internationale

#Brigitte Trogneux #Brigitte Trogneux Macron #vedete extern #showbiz

Secretele Primei Doamne a Frantei, pentru o silueta de invidiat la 64 de ani! De la tinute la coafura si operatii estetice

Brigitte Trogneux Macron, sotia presedintelui Emmanuel Macron, are o silueta de invidiat, desi are 64 de ani, este mama a trei copii si bunica a sapte nepoti... Specialistii au identificat trucurile la care a apelat noua Prima Doamna a Frantei pentru a se mentine in forma.

Doctorul Ross Perry, fondator al clinicilor londoneze Clinics, sustine ca, desi Brigitte nu a vorbit niciodata despre regimul ei de frumusete sau tratamentele pe care le urmeaza, cu siguranta aceasta apeleaza la asa ceva, conform dailymail.com.

Potrivit instructorului de fitness Diego Core, silueta Primei Doamne tine in principal de genele ei foarte bune. ”Brigitte este slaba datorita metabolismului ei care are arderi foarte intense. Musculatura nu este una foarte bine definita, ceea ce inseamna ca nu este o maniaca a sportului”, explica acesta.

Este insa foarte posibil ca sotia presedintelui ales sa apeleze la pilates pentru a se mentine in forma, dar cu siguranta a gasit un echilibru perfect intre sport si un stil de viata sanatos. ”Este posibil sa aiba o dieta foarte sanatoasa, posibil una bazata pe proteine”, a spus instructorul.

Imaginea mult mai tanara afisata de Noua Doamna a Frantei se datoreaza si tunsorii tineresti, care este gandita foarte bine pentru a-i ascunde gatul si urmele imbatranirii.

”A ales un bob modern filat, care ii incadreaza perfect fata si ii ofera un farmec aparte. Este posibil si sa aiba extensii puse pe dedesupt”, a explicat un hair-stilist. Un aspect important este si culoarea pe care a ales-o.

De asemenea, Prima Doamna a Frantei adopta tinute tineresti, pe care unii le-ar considera potrivite unor femei mult mai tinere decat ea. Brigitte este pasionata de branduri celebre, iar preferatul ei este Luis Vuitton. De asemenea, Brigitte a fost vazuta purtand si Christian Dio, Revival si Gianvito Rossi pentru incaltaminte, accesorii Hermes si jachete Moncler.

 

 

Stilistul Chantelle Znideric a spus ca Brigitte are un stil chic la care multe femei doar viseaza. ”Se imbraca tinereste, purtand totusi tinute clasice, foarte bine croite si extrem de feminine. De asemenea, pare sa se simta foarte bine in jeansi, un stil preferat de obicei de femei care au jumatate varsta ei”, a explicat stilistul.

Chantelle sustine ca secretul consta in faptul ca Brigitte Trogneux isi cunoaste foarte bine corpul si stie care sunt zonele care trebuie ascunse si cum sa faca acest lucru. ”Acest lucru ii ofera acel aer plin de incredere in ea”. De aceea, noua Prima Doamna a Frantei nu va spune niciodata ”Am 64 de ani, nu pot sa port fuste scurte”, spune stilistul care adauga faptul ca sotia presedintelui ales poarta de la tocuri de 12 centimetri la incaltaminte sport si de la rochii elegante la pantaloni de piele.

 

Cu toate ca nu a recunoscut niciodata ca ar fi recurs la chirurgie estetica, unii experti cred ca este posibil ca aspectul ei sa fi fost ”ajutat”. Chirurgul estetician, Julian de Silva spune ca ”Este clar ca Brigitte a facut eforturi sa arate cu cel putin 10 ani mia tanara decat este in realitate. Piele ei pare a fi destul de fina in jurul ochilor si a fruntii. Are riduri in jurul gurii si la ochi, dar acest lucru se datoreaza faptului ca are o fata foarte expresiva. Este posibil ca in trecut sa fi apelat la injectii cu botox, o treaba facuta foarte bine si cu rezultate excelente”, sustine acesta.

De asemenea, este foarte posibil ca sotia lui Macron sa fi apelat si la lifting facial, in special pentru zona din jurul ochilor.

Un alt doctor spune ca partile laterale ale nasului sugereaza ca la un anumit moment a avut o interventie in acea zona.

Doctorul stomatolog Raha Sepehrara a spus ca Prima Doamna pare sa fi avut interventii asupra danturii ei si sa-si fi cosmetizat dintii. ”Dintii de sus par a fi implanturi pentru ca sunt putin diferiti fata de ceilalti. De asemenea par foarte tineri, fara niciun semn de decolorare. Sunt mici imprefectiuni pe care doar dentistii le pot observa”, spune aceasta.

Sursa foto: Hepta 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare