Vedete internationale

# meghan marle #nunta regala #printul harry #rochie de mireasa

Secretul rochiei de mireasa al lui Meghan Markle

Rochiile de mireasa purtate de fetele regale sunt de cele mai multe ori un secret. Asa cere etica si rareori s-au aflat detalii inainte de nunta. Meghan Markle, care de maine va intra si ea in familia regala britanica, nu face exceptie. Cum va arata rochia acesteia, deja pariurile s-au pus, iar expertii isi dau cu parerea. Iata deci ce se stie pana acum.

MarieClaire.com a stat de vorbă cu Caroline Castigliano, expert în nunți regale și designer de rochii de mireasă, a oferit câteva insighturi despre rochia de mireasă. Se pare ca aceasta nu va fi la fel de clasica precum cea a lui Kate. Iata declaratiile expertului:

”Nu cred că rochia ei va fi la fel de tradițională ca rochia lui Kate semnată de Alexander McQueen, cu decolteu înalt, mâneci din dantelă și o fel de fustă de prințesă”.

”Cred că va purta o rochie din dantelă pe corp care va avea un look foarte clasic. Va da un semn foarte puternic familiei regale de apreciere și respect pentru ei.”

”Totul va fi acoperit așa că nu va în niciun caz niciun decolteu. Va avea cu siguranță umerii și brațele acoperite. Aceste lucruri sunt așteptate. Sunt sigură că rochia va fi destul de clasică.”

Ce parere aveti? Cum credeti ca va arata rochia lui Meghan Markle?

Foto: Hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului