Vedete internationale

#Shannen Doherty cancer de san #vedete extern #showbiz #cancer la san #shannen doherty

Shannen Doherty: "Da, am cancer la san!". Cum a fost fortata actrita sa-si recunoasca boala

 

Actrita Shannen Doherty, cunoscuta publicului din serialele Beverly Hills 90210 sau Farmece, a anuntat ca sufera de cancer la san si ca se afla la chimioterapie, scrie Daily Mirror. Vedeta in varsta de 44 de ani a fost nevoita sa recunoasca public ca este bolnava dupa ce tabloidul TMZ a publicat mai multe documente potrivit carorta actrita isi dadea in judecata fosta firma de management, dupa ce nu i-ar fi reinnoit la timp asigurarea de sanatate.

"Da, am cancer la san si momentan sunt sub tratament. Continui sa mananc sanatos, fac sport si am o atitudine pozitiva. Le sunt recunoscatoare familiei, prietenilor si doctorilor pentru sustinerea pe care mi-au acordat-o si, bineinteles, fanilor mei", a declarat Shannen Doherty, intr-un comunicat dat presei.

Potrivit documentelor obtinute de TMZ, actrita s-a imbolnavit in 2014, cand nu avea asigurare de sanatate. De asemenea, cancerul ar fi intr-un stadiu avansat si s-ar fi extins si la alte organe.

In procesul intentat firmei de management, actrita sustine ca daca acestia s-ar fi ocupat din timp de asigurarea medicala, ar fi putut intra sub tratament mai devreme.

Sursa foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare