Vedete internationale

# sora sharon stone #covid-19 #sharon stone # masca protectie

Sharon Stone, criza de nervi la adresa celor care nu poarta masca. ”Unul dintre voi a facut asta!”

Sora lui Sharon Stone, Kelly, ”se lupta pentru viata ei” dupa ce a contractat COVID-19, ceea ce e a determinat-o pe actrita americana  sa publice un mesaj prin care si-a exprimat revolta fata de ”cei care nu poarta masca,” noteaza Agerpres.

Sharon Stone (62 de ani), devenita celebra datorita filmului Basic Instinct, a scris pe Instagram ca sora sa mai mica, Kelly, care sufera de boala autoimuna lupus, a contractat COVID-19 cu toate ca nu s-a deplasat decat la farmacie. Vedeta a publicat de asemenea o fotografie cu o camera de spital.

Sharon Stone, criză de nervi la adresa celor care nu poartă mască. ”Aceasta este camera ei de spital!”


”Sora mea, Kelly, care are lupus, sufera acum de COVID-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi, cei care nu purtati masca, a facut asta. Ea nu are sistem imunitar. Singurul loc in care s-a dus a fost la farmacie. La ea in comitat nu poti fi testat decat daca esti simptomatic, apoi astepti cinci zile pentru rezultate”, a scris Sharon Stone.

”Purtati masca! Pentru voi si pentru altii. Va rog!”, a adaugat actrita.

Sharone Stone: Ne-am gândit că boala (COVID) nu ne va gasi”

Vedeta din ”Basic Instinct” si-a indemnat fanii sa aprinda lumanari pentru sora ei, care lupta pentru o respiratie.

Actrita a distribuit ulterior un mesaj publicat pe Instagram de sora sa, insotit de o fotografie in care aceasta apare alaturi de sotul ei, Bruce.

”Am plecat in paradisul nostru din Montana. Ne-am gandit ca (boala) COVID nu ne va gasi si ca nu ne poate gasi. Fara mers la cumparaturi, fara petreceri, abia am vazut un om. Acum luptam pentru o respiratie. Nu vreti COVID”, a scris sora actritei.

Sharon a publicat de asemenea o inregistrare video in care a dezvaluit ca atat Kelly cat si Bruce ''se lupta pentru vietile lor''.

Vedeta a spus de asemenea ca bunica si nasa ei ”au murit din cauza COVID” si i-a indemnat pe americani sa voteze cu fostul vicepresedinte Joe Biden, candidatul democrat la Casa Alba care si-a anuntat candidatura in tandem cu senatoarea Kamala Harris, pentru postul de vicepresedinte.

”Cu femeile la putere vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru ca oamenii sa traiasca. Vom lupta pentru ca oamenii sa fie testati. Pentru ca singurele tari care se descurca bine cu COVID sunt cele care au femei la conducere”, a transmis Sharon Stone.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare