Vedete internationale

#operatie micsorare bust #sani sofia vergara #sofia vergara #actrita sofia vergara

Sofia Vergara: "Sangerez de fiecare data cand plec de pe covorul rosu"

Sa ai un bust voluminos nu e lucru usor. O confirma actrita Sofia Vergara, care se gandeste serios la o operatie de micsorare a bustului.

Desi multe femei ar dori sa aiba sanii divei, Sofia declara ca nu este deloc usor sa ai un bust voluminos, mai ales cand este natural.

Diva a declarat ca sangereaza de fiecare data cand pleaca de pe covorul rosu, din cauza rochiilor, concepute special pentru a-i sustine bustul.

"Oamenii au tendinta sa spuna ca port mereu cam aceleasi rochii, acelasi gen intotdeauna. Dar imi cunosc corpul foarte bine si stiu in ce ma pot imbraca si in ce nu. Port 32 DDD la sutien. si pentru ca sanii mei sunt reali, sunt peste tot. Am nevoie de rochii bine structurate, care sa-mi sustina bine sanii. Numai eu stiu ce port pe sub rochie pentru a-mi sustine sanii. Sangerez de fiecare data cand plec de pe covorul rosu", a declarat Sofia Vergara.

Mai mult, bustul voluminos ii cauzeaza dureri de spate. Actrita sustine in acelasi timp, ca odata cu varsta, un bust voluminos devin inestetic.

"In maximum zece ani trebuie sa ajung si la operatie de reductie. Nu-i voi face foarte mici, dar suficient cat sa-mi reziste spatele, sa nu am mari probleme din cauza asta. Plus ca oricum varsta isi va pune amprenta si nu vreau sa arat ca o stripteusa batrana", a mai declarat Sofie Vergara, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare