Vedete internationale

#david beckham #victoria beckam

Sotii Beckham, infectati cu noul coronavirus. Au imbolnavit zeci de oameni

David si Victoria Beckham au fost infectati cu noul coronavirus, in primavara. Ei au imbolanvit zeci de persoane dupa ce au participat la mai multe petreceri.

Ei au recunoscut recent cum au fost o bombă COVID-19 fără să știe. David și Victoria se aflau la 1 martie în Los Angeles, unde echipa de fotbal european Inter Miami, deținută de fostul internațional a disputat o partidă pe terenul F.C. Los Angeles.Chiar dacă a pierdut meciul cu 1-0, David a organizat o petrecere la care au fost prezente vedete de televiziune, sportivi și actori.

O sursă a dezvăluit pentru The Sun că David şi Victoria Beckham au fost infectaţi după ce au participat la o serie de petreceri în Statele Unite. Ulterior, cei doi au revenit în Marea Britanie şi ar fi răspândit virusul.

La revenirea în Marea Britanie, David nu s-a simţit deloc bine, iar Victoria a avut dureri în gât şi febră, mai scrie sursa citată.

"A fost un scenariu de coşmar. David avea treburi de rezolvat la Inter Miami, iar Victoria şi familia l-au însoţit. Au mers împreună la câteva evenimente, unde au dat mâna, s-au pupat cu fanii şi cu mai mulţi oficiali ai clubului. Apoi, au zburat la Londra şi au mers direct la vila lor din Cotswolds", a dezvăluit un prieten al familiei Beckham pentru The Sun.

"După revenirea în Marea Britanie, mai mulţi angajaţi, printre care şoferi sau bodyguarzi au început să se simtă rău, unii dintre ei chiar foarte rău. Victoria s-a panicat şi toată familia a intrat în carantină mai mult de două săptămâni. Ea s-a speriat foarte tare că ar putea răspândi virusul şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a minimaliza riscurile.", a mai spus acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului