Vedete internationale

#truth social #donald trump #retea sociala

Suparat ca a fost blocat de Facebook, Twitter si YouTube, Donald Trump si-a lansat propria retea de socializare

Suparat ca a fost blocat de Facebook, Twitter si YouTube, Donald Trump si-a lansat propria retea de socializare si isi propune sa devina rival de temut pentru acesti giganti ai tehnologiei.

 

Fostul presedinte american a lansat reteaua de socializare “Truth Social” (“Adevarul Social”), noua sa platforma de social media.

Donald Trump si-a dorit o noua platforma de socializare, pentru a „face fata tiraniei marilor tehnologii”. Anuntandu-si planurile, miliardarul a adaugat:

„Traim intr-o lume in care talibanii au o prezenta imensa pe Twitter, totusi presedintele tau favorit a fost redus la tacere. Acest lucru este inacceptabil. Sunt incantat sa postez primul meu ADEVAR pe Truth Social foarte curand”, a declarat fostul presedinte.

Truth Social, noua platforma de socializare a lui Donald Trump

Banat de retelele de socializare in urma revoltelor din 6 ianuarie 2021, din Washington DC, Donald Trump se pregateste sa lanseze propria retea de socializare.

Noua companie numita Trump Media & Technology Group a fost confirmata in urma unui acord de fuziune intre Trump Media & Technology Group si Digital World Acquisition.  Reteaua va deveni operationala in scurt timp.

Mai mult, Trump intentioneaza sa lanseze un serviciu de abonament video la cerere, care va include programe de divertisment si podcasturi “no-woke”. 

“Am creat Truth Social si Trump Media and Technology Group (TMTG) pentru a rezista tiraniei gigantilor tehnologiilor”, a afirmat fostul presedinte american intr-un comunicat, adaugand ca platforma sa ar urma sa fie lansata la inceputul anului viitor.

Marile companii din Silicon Valley si-au “folosit puterea unilaterala pentru a reduce la tacere vocile disidente din America”, a mai spus celebrul Donald Trump, potrivit impact.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare