Vedete internationale

#Thalia album #Thalia boala #Thalia spital #thalia

Thalia, de urgenta la spital, dupa ce a lesinat in casa!

Vesti triste despre Thalia! Frumoasa artista Thalia nu se simte deloc bine, avand probleme mari de sanatate, scrie soycarmin.com. Actrita le-a marturisit fanilor, pe retelele de socializare, ca are din nou probleme de sanatate!

Desi se bucura de una dintre cele mai bune perioade din cariera ei de cantareata si urmeaza sa-si lanseze un nou album muzical „Valiente, Thalia are din nou probleme de sanatate. Aceasta a ajuns la spital dupa ce a fost gasita lesinata in casa, iar medicii i-au spus ca tensiunea sa arteriala este foarte scazuta, probabil din cauza oboselii acumulate in ultimele luni.

Thalia a trecut prin momente dramatice in urma cu cativa ani, cand s-a confruntat cu boala Lyme, in 2008. Artista a fost diagnosticata cu aceasta afectiune dupa ce a fost muscata de o capusa, care purta bacteria „Borrelia Burgdorferi”. Thalia a fost nevoita atunci sa se retraga din lumina reflectoarelor pentru cativa ani, intrucat boala i-a afectat sistemul imunitar, pielea si chiar sistemul nervos.

Artista a recunoscut ca se teme foarte tare sa nu treaca iar prin astfel de momente si sa se lupte din nou cu o boala atat de grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului