Vedete internationale

# coaste lipsa # talie ingusta #thalia

Thalia recunoaste ca ii lipsesc coaste si explica de ce are o talie de invidiat

Intotdeauna a existat un zvon conform caruia Thaliei i s-ar fi indepartat o coasta care o face sa para mai slaba decat majoritatea femeilor. Talia ei minuscula nu este normala din punct de vedere anatomic, asa ca de ani de zile se speculeaza ca artista a suferit o operatie estetica. Si dupa ani de speculatii, ea insasi este cea care clarifica de ce ii lipsesc anumite oase.

 

Se pare ca Thaliei ii lipseste nu doar o coasta, ci trei, pentru ca se pare ca actrita mexicana s-a nascut cu o afectiune ciudata care o face sa para mai slaba, sau cel putin asa a dezvaluit in timpul unei intalniri online cu Eduardo Capetillo.

Actrita mexicana a avut o discutie cu fostul ei partener Eduardo Capetillo despre copilaria si cariera artistica pe care au avut-o impreuna. In cadrul discutiei cu Capetillo, Thalia a spus si care este adevarul din spatele speculatiilor despre aspectul ei fizic.

"Nu a fost una, au fost trei", i-a raspuns sincer actrita.

"Cred ca Dumnezeu a crezut ca voi fi barbat. Vedeti, lui Adam i s-a luat o coasta din coasta lui pentru a o face pe Eva, asa ca eu cred ca Dumnezeu s-a gandit ca poate lua trei coaste din mine. Si in cele din urma a decis ca si eu ar trebui sa fiu femeie. Deci, nu am primit trei coaste. Mi-am facut radiografii in urma unui accident pe care l-am avut si nu am trei coaste, nu s-au format, asa ca am o talie mica", a explicat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului