Vedete internationale

#filmari in spatiu #tom cruise #nasa

Tom Cruise va filma din spatiu. NASA confirma vestea

Indragitul actor Tom Cruise va filma o pelicula din spatiu. Mai exact de la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), iar filmarile vor fi facute in colaborare cu NASA. Vestea a fost confirmata de agentia spatiala americana.

“NASA este incantata sa lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Statiei Spatiale!Avem nevoie de oameni populari in media pentru a inspira o noua generatie de ingineri si oameni de stiinta, pentru ca planurile ambitioase ale NASA sa devina o realitate”, a scris marti pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.

Site-ul de specialitate Deadline.com a relatat anterior ca Tom Cruise intentioneaza sa implice compania privata de calatorii spatiale a lui Elon Musk, SpaceX, in acest proiect.

 

 

Momentan nu se stie care este studioul de film care va produce pelicula si nici cum se va numi aceasta. Ce este cert insa, este faptul ca aceasta nu va face parte din seria “Misiune Imposibila”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare