Vedete internationale

# rita wilson #interviu #coronavirus #tom hanks

Tom Hanks a vorbit pentru prima data despre experienta dureroasa cu coronavirusul

Actorul american Tom Hanks a vorbit pentru prima data dupa ce s-a vindecat de COVID-19, despre experienra sa cu aceasta boala.

Tom Hanks si sotia sa, Rita Wilson, au fost testati pozitiv pentru noul coronavirus in luna martie, in Australia, si au stat internati in spital doua saptamani.

"Dupa 12 minute, eram epuizat"

Actorul in varsta 63 de ani a povestit ca a avut dureri mari si era foarte obosit. Hanks a spus ca a incercat sa faca regulat sport pentru a se mentine in forma. "Dupa 12 minute, eram epuizat. Ma intindeam in patul de spital si dormeam," a povestit actorul intr-un interviu pentru postul de radio The National Defense.

"A venit un medic din spital sa ma vada si i-am spus: Mi s-a intamplat ceva ciudat. Am incercat sa fac exercitii de stretching si la sol si nu am putut sa fac nici macar jumatate. S-a uitat la mine prin ochelari, ca si cum i-ar fi vorbit celei mai stupide persoane de pe Pamant, si mi-a spus: "Suferiti de COVID-19," a povestit starul.

Cei doi soti nu stiu cum s-au infectat

Cei doi actori, care sunt casatoriti de 23 de ani, nu stiu cum s-au imbolnavit, ci doar ca au contractat virusul in Australia, unde Hanks urma sa filmeze pentru un lungmetraj despre Elvis Presley, regizat de Baz Luhrmann.

Tom Hanks a mai afirmat ca Rita a avut simptome mult mai grave.

"A fost foarte obosita, a avut dureri mari, a simtit un disconfort atat de mare incat nu dorea sa fie atinsa. A avut febra puternica si si-a pierdut mirosul si gustul," a adaugat actorul.

Rita Wilson a dezvaluit ca au fost tratati cu hidroxiclorochina, dar nu stie daca a avut efect, pentru ca nu stie daca febra i-a scazut pentru ca pur si simplu asa trebuia sa fie dupa mai multe zile.

Insa actrita a avertizat asupra efectelor secundare "extreme" ale medicamentului, precum greata puternica si slabirea muschilor.

"Cred ca oamenii trebuie sa fie foarte precauti in legatura cu acest medicament, nu stim daca este util in acest caz," a spus Wilson.

Clorochina este folosita in mod normal in tratarea malariei.

Rita Wilson a mai spus ca ea si sotul sau au donat sange pentru un studiu care are ca scop crearea unui vaccin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului