Vedete internationale

#showbiz #vedete extern #fotbal brazilia # sotii fotbalisti # campionat mondial brazilia # cmapionat 2014

Top 10 cele mai sexy iubite ale fotbalistilor de la Mondial

Fotbalistii au mare succes la femei. Si nu la orice fel de femei, ci la cele mai frumoase dintre ele. Iata-le pe cele mai sexy dintre iubitele si nevestele fotbalistilor de la Campionatul Mondial din Brazilia:

Irina Shayk



Iubita lui Cristiano Ronaldo conduce, de departe, echipa de iubite ale fotbalistilor. Rusoaica, top model de succes, este plina se senzualitate si va atrage si de aceasta data privirile tuturor barbatilor atunci cand va urca in tribune la meciurile Portugaliei, acolo unde evolueaza iubitul sau.

Melissa Satta



Italianca Melissa Satta va avea inima impartita in doua Mondialul acesta. Pe de o parte va trebui sa sustina Nationala Italiei, tara sa de origine, iar pe de alta va trebui sa fie trup si suflet alaturi de echipa din Ghana, acolo unde joaca iubitul ei Kevin-Prince Boateng.

Sara Carbonero



Sara Carbonero, logodnica fotbalistului spaniol Iker Casillias si mama fiului sau de numai cinci luni, a primit anul trecut titlul de cel mai sexy jurnalist din lume, tanara in varsta de 30 de ani lucrand ca reporter pentru Telecinco.

Pilar Rubio



Pilar Rubio, iubita lui Sergio Ramos, fotbalistul lui Real Madrid, este alta figura emblematica a televiziunii spaniole. Stirista in vasta de 36 de ani a realizat mai multe pictoriale sexy, iar de luna trecuta este mama unui baietel.

Shakira



Shakira, iubita lui Gerard Pique, vine sa completeze cu succes lista frumoaselor iubite ale fotbalistilor care ecolueaza pentru Nationala Spaniei. Inutil sa mai pomenim calitatile ei fizice...

Alex Curran



Alex Curran, sotia capitanului nationalei Angliei Steven Gerrard, este fashion editor la publicatia Daily Mirror. Frumoasa blonda este mama a trei copii!

Yolanthe Cabau



Model profesionist Yolanthe Cabau, casatorita cu fotbalistul olandez Wesley Sneijder, are toate sansele sa faca furori la Mondialul din Brazilia. Nu doar zambetul sau fascinant, ci si trupul sau perfect vor captiva o multime de barbati.

Michela Quattrociocche



Actrita si fotomodelul Michela Quattrociocche, sotia lui Alberto Aquilani, va conduce probabil echipa de italience superbe care le vor face galerie iubitilor lor din teren.

Antonella Roccuzzo



Chiar daca de obicei evita aparitiile mondene, Antonella Roccuzzo, iubita starului Barcelonei Lionel Messi, se va afla in tribune la fiecare meci impreuna cu micutul Thiago.

Gabriella Lenzi



Si Neymar are cu ce se lauda. Iubita lui, frumoasa Gabriella Lenzi, are doar 21 de ani si este de meserie fotomodel.

Foto: yolanthecabau.com

CITESTE SI: 4 frumoase din showbiz cu iubiti urati 

Ei sunt cei mai sexy fotbalisti de la mondial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare