Vedete internationale

#showbiz #printese #vedete extern #regine #kate middleton # Regina Letizia

Top 5 cele mai frumoase printese si regine moderne! Iata ce au in comun!

Asa cum in copilarie te indragostesti de printii si printesele din povesti, fetele regale adevarate starnesc adevarate pasiuni. Printesele sunt frumoase si delicate, iar printii impresioneaza prin eleganta si bune maniere. Iata cine sunt divele caselor regale ale Europei.

Regina Letizia a Spaniei

Sursa foto: news.nationalpost.com

Saptamana trecuta, Letizia a Spaniei a fost incoronata regina. Evenimentul a atras inca o data atentia asupra ei, considerata una dintre cele mai frumoase conducatoare de stat. Letizia, acum in varsta de 41 de ani, l-a cunoscut pe Regele Felipe in 2002, cand documenta o stire despre scufundarea unui vas de petrol, ea lucrand atunci ca jurnalist pentru Bloomberg si CNN. Cei doi s-au casatorit in 2003 si au impreuna doua fete. Letizia este considerata un etalon in materie de eleganta.

CITESTE SI:

Distractie de weekend in Bucuresti: plimbatul cu placa si cu barca pe Dambovita


Ducesa Kate Middleton

Sursa foto: usmagazine.com

Si viitoarea regina a Angliei, acum ducesa de Cambridge Kate Middleton, in varsta de 32 de ani, este considerata un model de feminitate. Are fani in intreaga lume si multe femei ii copiaza stilul vestimentar atat de apreciat. La fel ca si Letizia, Kate este o fata din popor, dar care, desi a ajuns printesa, nu are deloc pretentiile unui membru al familiei regale. Ii place sa stea pe langa oameni simpli si a fost de multe ori asemanata cu Lady Diana, mama sotului sau.

Printesa Madeleine a Suediei


Sursa foto: onecouturebride.blogspot.com

Printesa Madeleine are 31 de ani si este cel mai mic copil al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei si al Reginei Silvia a Suediei. Blonda si cu ochi albastri, printesa este foarte apreciata de critici pentru eleganta sa desavarsita. Iubeste cursele de cai, iar in luna februarie a devenit mama unei fetite.

Charlene de Monaco


Sursa foto: dailymail.co.uk

In varsta de 35 de ani, Charlene a devenit printesa dupa ce s-a casatorit cu Albert al II-lea, fiul Printului Rainier III si al lui Grace Kelly. Charlene, fosta inotatoare olimpica, de origine sud-africana, l-a cunoscut pe print in 2000, insa abia 11 ani mai tarziu au facut nunta. Fizicul ei fara cusur este foarte apreciat.

Printesa Mary a Danemarcei

Sursa foto: listal.com

Printesa Mary a Danemarcei este foarte cunoscuta in intreaga lume datorita stilului sau impecabil, fiind adesea comparata cu Printesa Grace de Monaco si cu Printesa Diana. Anul trecut, ea a fost votata cea mai stilata printesa din lume, potrivit Daily Mail. Printesa Mary, in varsta de 42 de ani, este nascuta in Tazmania si nu are origini de vita nobila.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare