Vedete internationale

#jurnalista romanca Toto Cutugno #logodna Toto Cutugno #toto cutugno #Toto Cutugno la bucuresti #concert Toto Cutugno

Toto Cutugno se insoara cu o romanca?

Faimosul cantaret italian, Toto Cutugno se afla de doua zile in Romania, urmand ca maine (27 Februarie 2015) sa sustina un concert la Sala Palatului. Si, ca orice vedeta care se respecta, Toto Cutugno are si cerinte speciale de la organizatori.

Pregatirile pentru evenimentul de maine sunt in toi, organizatorii avand grija ca italianul sa aiba parte de conditii excelente privind aspectele tehnice ale spectacolului. In tot acest timp Toto Cutugno, nu sta degeaba, acesta incercand sa cucereasca inima unei jurnaliste.

Toto Cutugno, logodna misterioasa cu o jurnalista romanca

Toto a sosit in tara miercuri seara (25 Februarie), iar la aeroport a fost intampinat de un grup de jurnalisti, printre care si o reporterita, pe care o remarcase in urma cu o saptamana, la conferinta de presa sustinuta de artist la Intercontinental si pe care a complimentat-o in stilul „italiano vero”. De data aceasta, la revederea frumoasei jurnaliste, artistul i-a oferit un trandafir si o sarutare pe frunte. „Va prezint logodnica mea romanca!”, a spus Toto inainte de a o invita la concert.

Limuzina, sampanie si... capsuni

La aeroport, cantaretul a fost intampinat de bodyguarzi si a fost condus la hotelul de 5 stele la care va fi cazat pe perioada sederii in capitala, cu o limuzina de lux, neagra, marca BMW!

La Sala Palatului, artistul va avea nevoie de trei cabine spatioase si confortabile - una pentru el si doua pentru band. In cabina sa, Toto a cerut sa aibe la dispozitie o sticla de sampanie, whiskey, suc de portocale, Coca Cola, Fanta, Sprite, apa minerala/plata, ceai, fructe proaspete - mere, pere, capsuni, ananas, kiwi, banane, cafea, lapte, sandwichuri si pizza! Cerintele pentru band sunt asemanatoare cu ale artistului, cu exceptia faptului ca membrii formatiei au inlocuit sampania si whiskey-ul cu berea si vor avea la dispozitie mai multe prosoape (de culoare neagra) decat artistul.

Daca nu ai reusit sa-ti cumperi bilete pentru concert mai ai o ultima sansa. Ultimele bilete se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online ar trebui sa se grabeasca deoarece vanzarea online se va incheia in curand. Site-urile de pe care se mai pot comanda bilete sunt: biletoo.ro, bilet.ro, SalaPalatului.ro, blt.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare