Vedete internationale

#incalcare traditii #casa regala britanica #regina marii britanii #traditii craciun #craciun

Traditia incalcata de Regina Marii Britanii de Craciun! Face asta in fiecare an

Regina Marii Britanii tine foarte mult la reguli si traditii, pe care nu le incalca niciodata. In fiecare an, de Craciun, Regina incalca o traditie regala.

Ziua de Craciun este o zi aglomerata pentru familia regala. In ziua de Craciun, traditia spune ca intrega familie sa se adune la masa de pranz pentru a petrece. Nimeni din afara familiei regale nu are voie sa participe, iar masa nu poate fi intrerupta sub niciun motiv.

Cu toate acestea Regina Elisabeta incalca aceasta regula. In fiecare an, in timpul mesei de Craciun, Regina festivitatile pentru a-i da unuia dintre membrii staff-ului sau un cadou dragut Yuletide.

De asemenea, la pranz, dupa ce a fost taiata carnea, chef-ul Casei Regale petrece cateva minute cu Majestatea Sa in sala de mese – un loc rezervat exclusiv familiei regale, a dezvaluit fostul bucatar regal Darren McGrady. Nu este singura data cand familia regala si-a incalcat propriul protocol.

"Inainte de bufetul de Craciun, bucatarul superior intra in sala de mese ducand friptura de curcan si, odata ce termina, inchina un pahar de whisky cu acesta in cinstea sarbatorilor", a declarat McGrady Mirror . "Acesta este singurul moment in care bucatarul se duce in sala de mese si bea un pahar de whisky cu familia regala. Este una dintre traditiile preferate ale bucatarului", a povestit Darren McGrady, potrivit libertatea.ro.

Anul acesta insa, Regina va mai incalca o regula. Aceasta ii va permite lui Maghan Markle sa participe la masa de Craciun alaturi de intreaga Familie Regala.

Sursa foto: metropotam.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare