Vedete internationale

#Meghan Markle #nunta regala #printul harry #nunta

Ultimele pregatiri pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle

Au mai ramas cateva ore pana la cel mai asteptat eveniment al anului, iar pregatirile pentru nunta Printului Harry cu Meghan Markle sunt in toi!

 

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle asteapta cu nerabdare sa-si vada fiica in rochie de mireasa. Aceasta a ajuns la palat unde a facut cunostinta cu socrul mare, Printul Charles (alaturi de care a baut ceai), dar si cu fratele Printului Harry, Printul William.

Din pacate, tatal lui Meghan Markle va lipsi de la ceremonie din cauza problemelor de sanatate. Nu se stie inca daca Meghan va fi condusa la altar de mama acesteia.

La Castelul Windsor au ajuns deja si alti membri ai Familiei Regale. Printre acestia se numara Ducele si Ducesa de Cambridge, dar si Printul de Wales si Ducesa de Cornwall, potrivit libertatea.ro.

Au fost dezvaluite si detalii despre tortul nuntii, al carui creator este cofetarul Clarie Ptak. Tortul va fi prezentat intr-o maniera "non-traditionala" si va fi afisat intr-o "instalatie" speciala. Acesta va avea aroma de lamaie si flori de soc. La crearea acestuia au muncit 6 oameni timp de 5 zile, acesta fiind creat in bucatariile Palatului Buckingham.

Meghan Markle va avea 10 domnisoare de onoare si spune ca a dorit sa nu aleaga intre cele mai apropiate prietene.

Repetitiile pentru nunta au inceput de cateva zile. La acestea au asistat si Harry si Meghan, care au vrut sa se asigure ca totul se va desfasura conform planului. Cei doi au fost insotiti de o echipaje de politie pana la Capela St. George.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului