Vedete internationale

#jennifer lopez #britney spears #vedete extern #hartuire sexuala vedete #Gabriela Spanic

Vedete acuzate de hartuire sexuala

Scandalurile sexuale se tin lant in showbiz, insa uneori, vedetele cad victime unor acuzatii greu de imaginat. Jennifer Lopez este ultima dintre celebritatile care au ingrosat randurile vedetelor acuzate de hartuire sexuala. Descopera de cine este acuzata vedeta, dar si ce alti colegi de breasla ai acesteia au simtit pe pielea lor astfel de acuzatii!

Jennifer Lopez

Inceput de an de cosmar pentru Jennifer Lopez - vedeta este acuzata de hartuire sexuala de un fan si este data in judecata pentru suma de 10.000 de euro. Barbatul, pe nume Rodrigo Ruiz, a depus deja plangere la politia din Los Angeles, declarand ca a primit, in 2008, trei scrisori de la artista. In acestea, cantareata ii cerea sa-i trimita poze nud cu el, dar si demo-uri cu piese pe care le inregistra in incercarea de a se lansa in muzica. Potrivit barbatului, cantareata i-ar fi oferit sperante false, atat in ceea ce priveste o eventuala relatie amoroasa, cat si din punct de vedere profesional, ceea ce i-a provocat o suferinta profunda.


Britney Spears

Si Britney Spears s-a confruntat cu acelasi tip de acuzatii, in 2010, cand un fost bodyguard a depus plangere impotriva ei, din cauza stresului emotional pe care i l-a cauzat cand se plimba goala prin casa, intretinea relatii sexuale in fata lui ori se certa furtunos cu sotul ei, in prezenta copiilor. Conduita nepotrivita si avansurile sexuale l-au determinat pe fostul angajat al artistei sa inainteze plangeri si sa ceara daune morale pentru stresul provocat.


Gabriela Spanic

Celebra actrita de telenovele Gabriela Spanic a socat intreaga presa atunci cand a declarat ca fosta sa asistenta ar fi incercat sa o otraveasca. Asistenta, pe nume Maria Celeste, nu doar ca a negat totul, dar a acuzat vedeta de lesbianism si hartuire sexuala. Scenariul evocat de asistenta in fata autoritatilor depaseste si cele mai creative scenarii de telenovela. Femeia a declarat ca, timp de doua luni, a suportat numeroase avansuri sexuale din partea artistei, iar ca atunci cand i-a spus ca nu este indragostita de ea si s-a hotarat sa plece, Spanic s-ar fi otravit singura cu sulfat de amoniu, inscenandu-i toata sarada.


Citeste si:

Jobul anului, scos la concurs de Ducele si Ducesa de Cambridge

Adevaratul motiv care a dus la despartirea dintre Madalina Ghenea si Gerard Butler

 

 

Sursa foto: Wallpaperss.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului