Vedete internationale

#steve irwin #paul walker #MC Daleste #deces vedete #vedete extern

Vedete care au murit pentru pasiunile lor

Viata este mereu surprinzatoare si aduce cele mai tragice momente in cele mai neasteptate clipe. Asa s-a intamplat si in cazul unor vedete care, din cauza dedicarii lor pentru pasiuni si cariera, si-au pierdut chiar si viata. Iata celebritatile care au dat totul pentru profesia lor si, in cele din urma, au sfarsit doar din dorinta de a-si exercita cat mai bine profesia.

1. Paul Walker

Cel mai recent caz in acest sens este actorul Paul Walker (40 de ani), cunoscut din seria "Fast and Furious", o pelicula cu raliuri de masini. Acesta a decedat, duminica dimineata, in urma unui accident de masina. Ironia sortii a fost insa faptul ca el mergea catre un eveniment de caritate, desfasurat chiar de catre organizatia pe care o infiintase pentru ajutorarea victimelor dezastrelor naturale.

Cel care se afla la volanul masinii era un prieten vechi al lui Paul Walker, pilot de curse. Potrivit primelor informatii furnizate de politia americana, soferul a pierdut controlul volanului, iar masina s-a izbit de un copac, de acolo fiind ricosata intr-un stalp electric, iar ulterior a luat foc.

Politistii sositi la fata locului au si o prima ipoteza in acest caz: soferul rula cu viteza si se "juca" cu masina pe sosea. Urmele de cauciucuri de pe sosea indica faptul ca faceau drifturi in mijlocul strazii. Asta este doar o ipoteza, dar politistii tind sa creada ca este reala.

Vestea mortii lui Paul Walker a venit ca un trasnet pentru toti apropiatii si fanii actorului. Medicii au relatat, de asemenea, ca trupurile celor doi au fost complet carbonizate, iar identificarea se va face pe baza dentara.

"Stirile anunta ca Paul Walker a murit. Am fost langa el cu nici doua sau trei ore inainte. Am vorbit despre masini, iar el era asa de fericit sa isi vada prietenii adunati. Sper sa nu fi fost el in masina distrusa, dar, daca a fost, atunci a murit facand ceea ce iubea, adica fiind la volan si conducand. Lumea a pierdut un inger. Paul si-a dedicat mare parte din viata ajutand copii defavorizati si oameni cu nevoi, prin fundatia lui" a scris, pe o retea de socializare, Bill Townsend, un prieten bun al actorului, care il vazuse cu doar doua ore inainte de tragicul accident.

2. Steve Irwin

Steve Irwin (44 de ani), sau vanatorul de crocodili, este o alta celebritate care si-a gasit sfarsitul exercitandu-si pasiunea. Steve a murit in anul 2006, pe cand era la o filmare pentru un documentar subacvatic in Portul Douglas, intitulat "Ucigasii oceanului". Vanatorul de crocodili a murit dupa ce a fost intepat de o pisica de mare, pe care a atins-o accidental.

Steve Irwin  a devenit celebru pentru documentarele televizate despre modul de viata al crocodililor. El a fost un personaj controversat care a reusit sa faca audiente-record cu zeci de documentare despre viata animalelor salbatice.

3. MC Daleste

Rapperul brazilian MC Daleste (20 de ani) a murit chiar in timp ce se afla pe scena. Artistul a fost impuscat mortal, in timp ce sustinea un concert in orasul Campinas.



Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare