Vedete internationale

#vedete #homofobie #vedete extern #vedete homofobe

Vedete care au socat cu atitutindea lor acida fata de homosexuali

Statutul de vedeta nu iti aduce doar beneficii, ci te obliga in anumite situatii sa faci si compromisuri. Chiar daca vedetele nu sunt de acord sau au pareri diferite despre anumite principii de viata, ele nu prea au cum sa isi exprime nemultumirea, deoarece declaratiile lor sunt rapid interpretate si judecate de presa. De asemenea, daca nu sunt de acord cu anumite orientari sexuale sau stiluri de viata, celebritatile trebuie sa se abtina de la comentarii, deoarece meseria pe care o practica si notorietatea pe care o poseda nu le permit sa aiba reactii acide asupra unor situatii care nu le convin. Cu toate acestea, exista insa celebritati care nu isi pot stapani ura fata de persoanele homesexuale sau fata de imigranti.


1. Momentul X Factor

Ca a fost pura regie sau un moment real, tinand cont de aciditatea ce il caracterizeaza pe hip-hoperul Cheloo de la Parazitii, in prezent si jurat al emisiunii "X Factor", reactia artistului fata de prestatia unui concurent homosexual a facut mare valva vinerea trecuta.

Cheloo i-a facut rapid o evaluare foarte acida concurentului Paolo Lagana.

"Eu dispretuiesc ce esti si ce faci. Tara asta te va trimite acasa!", i-a spus Cheloo lui Paolo, facand referire atat la look-ul sau, dar si la orientarea sexuala a acestuia.

Replicile acide ale artistului nu l-au afectat insa prea tare pe Paolo, care a si tinut sa precizeze acest lucru pe pagina sa de Facebook.

"Dragi mei. Orice se va intempla pe scena X Factor vineri, si orice vor spune oamenii si juriul (mai ales unul dintre jurati) si orice va fi rezultatul, eu voi canta toata viata. Cred ca ceea ce s-a intamplat duminica a fost foarte grav. Vorbele lui Cheloo au fost forte grave si de prost gust. Mie personal nu prea imi pasa de el, mai ales ca nici macar nu pot sa spun ca-l cunosc bine, si nu ma afecteaza in acest concurs sub nicio forma, eu ma voi exprima indiferent de cea ce spune el.

Dar in continuare sunt impotriva cu cea ce a spus. Cred ca cu vorbele lui a facut o discriminare si indirect a atacat intreaga comunitatea LGBT. Sunt alaturi de toata comunitatea LGBT din Romania, si de toata lumea care s-a simtit atacata duminica de vorbele lui. Sunt cu voi si va sustin. Cu totii meritam respect si dignitate. Oricum, trebuie sa mergem mai de parte!", a scris Paolo Lagana, pe Facebook.

Imediat insa dupa acest moment tensionant de la "X Factor", plangerile catre Consiliul National al Audiovizualului au inceput sa curga unele dupa altele, in vederea sanctionarii juratului Cheloo pentru comportamentul sau homofob.




2. Alec Baldwin a ramas fara emisiune

Actorul Alec Baldwin a fost dat afara de la emisiunea pe care o modera, deoarece audienta show-ului a inceput sa scada foarte mult, dupa ce starul a fost implicat in mai multe scandaluri homofobe. El a adresat injurii homofobe unui reporter chiar pe platforma de socializare Twitter.


3. Mel Gibson, un homofob declarat

In ultimii ani, actorul Mel Gibson a devenit foarte agresiv si acid in comportament. El s-a facut remarcat in ultima perioada prin numeroase tirade publice, precum insulte rasiste, antiimigratie si misoginism.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare