Vedete internationale

#julia roberts #zac efron #sofia vergara #vedete extern #gafe vedete #gafe covorul rosu

Vedete care s-au facut de ras pe covorul rosu

Desi de look-ul lor se ocupa o armata de stilisti, vedetele ajung sa aiba uneori aparitii jenante si rusinoase pe covorul rosu. Fie ca sunt de vina tinutele, fie comportamentul lor, chiar si cele mai in voga celebritati se pot confrunta cu situatii jenante, chiar in momentele in care ar trebui sa straluceasca. Iata cateva vedete care s-au facut de ras pe covorul rosu.


1. Sofia Vergara

Actrita Sofia Vergara, una dintre cele mai sexy femei din lume, a avut parte si ea de cateva scene destul de jenante pe covorul rosu. Prima data, vedeta s-a gandit sa le faca o bucurie jurnalistilor si a inceput sa isi aranjeze bustul, chiar in timp ce defila pe covorul rosu. Nestingherita si foarte pasiva, Sofia Vergara si-a aranjat linistita rochia, iar apoi a pozat pentru jurnalisti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.







De asemenea, la Gala Premiilor Emmy 2012, Sofia Vergara a dat-o din nou in bara. De data aceasta, i-a jucat feste chiar rochia tip sirena creata de celebrul designer Zahir Murad. Pentru ca niciodata nu poti fi stapan pe situatie, asa s-a intamplat si in cazul vedetei, a carei rochie haute-coutere s-a rupt chiar in timp ce se afla pe covorul rosu, intr-o zona destul de intima.


 

2. Zac Efron

Actorul Zac Efron a trecut printr-un moment extrem de rusinos pe covorul rosu, chiar la premiera filmului in care el juca, "Dr. Seuss". In timp ce se indrepta catre jurnalisti, actorul s-a oprit sa salute pe cineva, iar in momentul in care a scos mana din buzunar, i-a cazut, in fata aparatelor de fotografiat si filmat, si un prezervativ.

Extrem de rusinat de acest incident, Efron s-a aplecat, a luat rapid prezervativul de jos si l-a bagat din nou in buzunar, indreptandu-si privirea in acelasi timp catre agentul sau, caruia i-a exclamat: "Doamne, Dumnezeule!".

3. Julia Roberts

Desi este una dintre cele mai apreciate actrite ale showbizului international, Julia Roberts nu a fost ferita nici ea de momentele jenante de pe covorul rosu. Astfel, una dintre cele mari gafe ale actritei a fost la premiera filmului "Notting Hill", din 1999, cand vedeta a aratat ca a uitat sa treca de ceva vreme pe salonul de infrumusetare.



Sursa foto: hellodollface.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului